•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
Peki konuyu fazla bende uzatmicam hayırlı ramazanlar sanaDaha uyguna sistem toplarım diyen olmadı. Kampanyaları takip edebileceğini belirttim....
Peki konuyu fazla bende uzatmicam hayırlı ramazanlar sanaDaha uyguna sistem toplarım diyen olmadı. Kampanyaları takip edebileceğini belirttim....
Sanada hayırlı ramazanlar, hayırlı sabahlar..Peki konuyu fazla bende uzatmicam hayırlı ramazanlar sana
Hocam artık 2060 alınmaz çünkü Nvidia onları yavaşlatacakPSU ne olduğu belli değil. Ekran kartı tek fanlı fiyatını hak etmiyor. Yangından mal kaçırır gibi acele ederde sonra pişman olabilir. Tabii ki karar konu sahibinin dir.
G5 5 dakika için de bittiAnlamadığın nokta kasa ile ekran kartının yapacağı fiyat en fazla 9.000 TL bu sisteme daha fazlasını vermek, bana göre bile bile zarar etmekten başka bir şey değil. Aceleyle gerek var mı ? Daha dün G5 2 saat stokta durdu, yeni farklı kampanyalı sistemler de farklı firma ve kişiler tarafından çıkarılacaktır. Boşuna kötü bir sisteme haddinden fazla miktarda para vermek hiç mantıklı gelmiyor. Tabii ki konu sahibi istediğini yapabilir......
Hayır bitmediG5 5 dakika için de bitti
Sepete ekledikten sonra stok yok diyordu emin misinHayır bitmedi
Eminim yaklaşık 2 saat stok yenilendiSepete ekledikten sonra stok yok diyordu emin misin
Ama hemen eridi bunu belirteyim arkadaşa alana kadar hemen bittiEminim yaklaşık 2 saat stok yenilendi
Evet, ayrıca kendisi de toplayarak alabilir. Ben 14,5 a toplamıştım geçen ay. Tabii uğraşmak istemiyorum diyorsan 2060lı olanı al geçDaha performanslı ve çift fanlı RTX 2060 varken aynı fiyata daha düşük performanslı ve tek fanlı RTX 3050 alınmaz. Bu arada bu bütçede RTX 3060, RX 6600 XT, RX 6600 kartlı iyi bir sistem kampanyalar ile alınabilir.
Günümüz şartlarında en uygun model ne ise yardımcı olmaya çalışıyoruz. Her sistem sorana bekle, dur, kampanya kovala, daha iyisi çıkar demek doğru değil.1. Kimseye öneride bulunmadım
2. Ekran Kartı performans farkını belirttim.
3. Sistemin kesinlikle fiyatını hak etmediğini ve kampanyaları takip edebileceğini belirttim.
4. Önerdiğiniz sistemin PS ve kasası fazlasıyla kalitesiz ve SSD ise giriş seviyesinin giriş seviyesi, kioxa modeline laf atmışsınız......
Size pek bir şey söylemek istemiyorum.
2 saat 2 dakika dan fazla stok devam etti. Sadece ram seçeneğini değiştirmek gerekiyordu. 0,18 kuruş fark ile uzun süre sürdü.G5 5 dakika için de bitti
Bu Fiyata Bu Sistemi Almak , Acelesi Yoksa Aptallığın Daniskası.CYBER-3050 / INTEL I3-10105F / ASUS DUAL GeForce RTX 3050 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
CYBER-3050 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-10100F ve ASUS RTX 3050 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Geri kalan Parana monitör ekipman ile bitirirsin işi
PekiBu Fiyata Bu Sistemi Almak , Acelesi Yoksa Aptallığın Daniskası.
Daha Dün G5 11400f + 6600 Çıkmış. 2 Saat Stokta Kalmış.
Bugün Gidip 12100f +3050 Alan Adama Kusura Bakmayın Enayi derler. (Acelesi Yoksa)