Bende az daha koyup bunu almanızı öneririmalın bence.ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Bu monitörde eğer 3 ölü piksel ve fazlası çıkmazsa iade yapmıyorlarmışalın bence.ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
evet. ne var bunda? çoğu firmanın garantisi boyle monitorde.Bu monitörde eğer 3 ölü piksel ve fazlası çıkmazsa iade yapmıyorlarmış
Yorumlarına baktım da bir kaç kişi bu durumdan şikayetçi o yüzden söylemek istedim. Çoğu monitörde böyle olduğunu bilmiyordumevet. ne var bunda? çoğu firmanın garantisi boyle monitorde.
Sorun yok o zamanSorun değil ölü pikselli bir monitörü inceledim ve neredeyse belli olmuyordu
Maalesef farkediliyor. 60hz tn panelden 144hz va panele geçtim msrpt 1ms olan normalde 4ms olan. Ve ghosting gayet görülür durumda.4ms ile 1ms arasındaki farkı hissedemezsin.Samsung LC24RG50FQMXUF 24" 4 MS 144 Hz DP+HDMI FreeSync Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Samsung LC24RG50FQMXUF 24www.n11.com
ucuz ve az tanınmış markalar haricinde her marka 3 ölü piksel garantisi verir. seasonic öyle. msi da öyle muhtemeln.Yorumlarına baktım da bir kaç kişi bu durumdan şikayetçi o yüzden söylemek istedim. Çoğu monitörde böyle olduğunu bilmiyordum
senin gözün nasıl çalışıyor acana. bu kadar keskin bir göze nasıl sahipsin?Maalesef farkediliyor. 60hz tn panelden 144hz va panele geçtim msrpt 1ms olan normalde 4ms olan. Ve ghosting gayet görülür durumda.
Bendede aynısı oldu 60hz TN panelden 165 HZ VA penele geçtim çok ghosting var ve nedense 165hz i hiç hissedemiyorum 60 gibi ghosting den dolayı fark edemiyorum galiba yeni aldığım monitör 1 ms msrpt yoksa 4 msMaalesef farkediliyor. 60hz tn panelden 144hz va panele geçtim msrpt 1ms olan normalde 4ms olan. Ve ghosting gayet görülür durumda.