150tlye Replika Ds4'ler Var.Max 150 TL fifa oynamak için gamepad önerir misiniz ? Çok eskiden bilgisayarcılardan alıyordum 10 20 TL civarında ve hep kablolarında veya tuşları bozuluyordu.
Ama uyarıda bulunayım marka ne kadar güvenilir bilmiyorum araştırma yapıp alablirsiniz tabi bulabilirsenizBime ps4 controller gelmişti 150 TL idi galiba geçen baktım hala duruyordu bi bakmanı tavsiye ederim
F310 zamanında hep almak istediğim modellerden biriydi bide kablosuz olanı ama ikisininde yakın zamanda düşeceğini sanmıyorum gibi teşekkür ederim150tlye Replika Ds4'ler Var.
İndirimde F310 180tlye Kadar Düşüyordu.
Ama o kadar düşer mi bilmem
önerin için teşekkür ederim 1 2 video izledim güzele benziyor ama bağlantısı kablosuz olduğu için ve pcde wifi veya Bluetooth kartı yok onun içinde konu açayım en iyisiBime ps4 controller gelmişti 150 TL idi galiba geçen baktım hala duruyordu bi bakmanı tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama uyarıda bulunayım marka ne kadar güvenilir bilmiyorum araştırma yapıp alablirsiniz tabi bulabilirseniz![]()
gerçi kablo ile de kullanılabilirmiş illa Bluetooth olması gerek yokmuş galiba bu polo smart ı alıcam gibi kendi sitelerinde 170 tl aslında a101 veya bime gelmesini beklemek de istiyorum ama yeni genelge falan yayınlandı geleceğini de sanmıyorumF310 zamanında hep almak istediğim modellerden biriydi bide kablosuz olanı ama ikisininde yakın zamanda düşeceğini sanmıyorum gibi teşekkür ederim
önerin için teşekkür ederim 1 2 video izledim güzele benziyor ama bağlantısı kablosuz olduğu için ve pcde wifi veya Bluetooth kartı yok onun içinde konu açayım en iyisi
F310 a bakabilirsen bütçeyi biraz arttırabilirsenF310 zamanında hep almak istediğim modellerden biriydi bide kablosuz olanı ama ikisininde yakın zamanda düşeceğini sanmıyorum gibi teşekkür ederim
önerin için teşekkür ederim 1 2 video izledim güzele benziyor ama bağlantısı kablosuz olduğu için ve pcde wifi veya Bluetooth kartı yok onun içinde konu açayım en iyisi
gerçi kablo ile de kullanılabilirmiş illa Bluetooth olması gerek yokmuş galiba bu polo smart ı alıcam gibi kendi sitelerinde 170 TL aslında a101 veya bime gelmesini beklemek de istiyorum ama yeni genelge falan yayınlandı geleceğini de sanmıyorum