Neler Yeni

Max 150 TL Gamepad Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Bütçe
150
Fifa - Pes - Mortal Kombat 11 - Ori gibi oyunlarda kullanacağım kablolu kablosuz fark etmez
Bana kalsa kalitesi vs. de önemli değil a101e gelen 50tlik gamepadlerden alırım fakat bilgisayar görmez diyorlar oyunlarda çalışmama gibi sorunlar varmış.
Ps3 gamepadi hoşuma gitti fakat piyasadakilerin hepsi çakma sanırım onda oyunlarda görmeme - çalışmama gibi sorunlar olur mu.
F310 - f710 falan felaket zamlanmış geçen 200 olan kol 350 tl aşırı sık kullanmayacağım için bu kadar para vermeye gerek yok sanırsam.
150tlye kadar çıkarım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Fifa - Pes - Mortal Kombat 11 - Ori gibi oyunlarda kullanacağım kablolu kablosuz fark etmez
Bana kalsa kalitesi vs. de önemli değil a101e gelen 50tlik gamepadlerden alırım fakat bilgisayar görmez diyorlar oyunlarda çalışmama gibi sorunlar varmış.
Ps3 gamepadi hoşuma gitti fakat piyasadakilerin hepsi çakma sanırım onda oyunlarda görmeme - çalışmama gibi sorunlar olur mu.
F310 - f710 falan felaket zamlanmış geçen 200 olan kol 350 TL aşırı sık kullanmayacağım için bu kadar para vermeye gerek yok sanırsam.
150tlye kadar çıkarım
A101'dekiler çalışır fakat onların öyle demesinin sebebi Kolun d input özelliği olma sebebidir yani bir uygulama kullanarak çalışır fakat alacağın Kolun x input özelliği olmasına dikkat et tak çalıştır olur uğraşmazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A101'dekiler çalışır fakat onların öyle demesinin sebebi Kolun d input özelliği olma sebebidir yani bir uygulama kullanarak çalışır fakat alacağın Kolun x input özelliği olmasına dikkat et tak çalıştır olur uğraşmazsın
hocam sanırım şu gamepad uygulamalarını diyosusunuz eski gamepadlere yapıyoduk tak çalıştır önemli değil masanın kenarına koyarım durur orda bilgisayardan çıkarmam eğer ucuz gamepad sorun oluşturmaz diyorsanız birkaç örnek link atabilir misin

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
hocam sanırım şu gamepad uygulamalarını diyosusunuz eski gamepadlere yapıyoduk tak çalıştır önemli değil masanın kenarına koyarım durur orda bilgisayardan çıkarmam eğer ucuz gamepad sorun oluşturmaz diyorsanız birkaç örnek link atabilir misin
ben de bu videoya göre satın almıştım her şeyi detaylıca anlatıyor eski video ama fiyatlar uygunsa hala bunu öneririm benim de pek bilgim yok. 2 yıl önce almıştım snopy rampage sg-r218'i o zaman biliyordum hepsini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,445
Üyeler
164,843
Son üye
Jarrod Jaiz
Top Bottom