Bromer
80+ Bronze
Dahası
R5 3500x için max 150 tl işlemci soğutucusu arıyorum. Önerebileceğiniz ürün var mı? (snowman olmasın)
Bütçene 30-40tl ekleyebilirsen Snowman T6 Ultra bakabilirsin, birde nedne Snowman istemiyorsun ? Çok kaliteli bir markadır.R5 3500x için max 150 TL işlemci soğutucusu arıyorum. Önerebileceğiniz ürün var mı? (snowman olmasın)
Sen bilgisizsin nasıl bilgi veriyorsun ?bu bütçede t6 ultradan iyisi yok
o isim 3 ay önceden kalmaBütçene 30-40tl ekleyebilirsen Snowman T6 Ultra bakabilirsin, birde nedne Snowman istemiyorsun ? Çok kaliteli bir markadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen bilgisizsin nasıl bilgi veriyorsun ?
Neden Snowman olmasın? Bütçeni çok az aşıp T6 Ultra al derim.
Hayır yok, bu bütçede Snowman ürünleri en iyisi.
bu bütçede t6 ultradan iyisi yok
Arkadaşlar diğer forumlarda snowman için almayın çin malı, merdiven altı üretim, çok kalitesiz diyorlar ayrıca t6 bütçemi aşıyor max zorlasam 160 tl olur.Bütçene 30-40tl ekleyebilirsen Snowman T6 Ultra bakabilirsin, birde nedne Snowman istemiyorsun ? Çok kaliteli bir markadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen bilgisizsin nasıl bilgi veriyorsun ?
Kim demişse yalan söylemiş.Arkadaşlar diğer forumlarda snowman için almayın çin malı, merdiven altı üretim, çok kalitesiz diyorlar ayrıca t6 bütçemi aşıyor max zorlasam 160 TL olur.
Yokyani bu fiyata snowmanden iyisi yok mu?
Çin malı merdiven altı üretim olduğu gerçek ama çok kalitesize katılmıyorumArkadaşlar diğer forumlarda snowman için almayın çin malı, merdiven altı üretim, çok kalitesiz diyorlar ayrıca t6 bütçemi aşıyor max zorlasam 160 TL olur.
AynnÇin malı merdiven altı üretim olduğu gerçek ama çok kalitesize katılmıyorum