Hocam deneme şansım olmadığı için tecrübesi olan veya ürünü iyi bilen birisine ihtiyacım var şahsen merkezi bir yerde değilim internetten sipariş edeceğimXdrive Akdeniz olabilir...
Deneyip alın.
konunun onunla alakası yok artık bel ağrısı çekmeye başladım ve konforlu bişey arıyorum. fiyatı bu civarlarda olan güzel bişey bulabilirsem alcam@Sunay Bende xDrive 15'li var terletiyor falan. Normal ofis kolduğu daha rahat. Hawli koltuk olmak için 1500 lira verceğine adam gibi kasa al
Xdrive kasırgakonunun onunla alakası yok artık bel ağrısı çekmeye başladım ve konforlu bişey arıyorum. fiyatı bu civarlarda olan güzel bişey bulabilirsem alcam
Bel ağrısı nedir bilir misin?Plastik sandalyende otur sunay uğraşma boşu boşuna
Kıraathane Sandalyesine Oturuyorum Bence Bir Daha DüşünBel ağrısı nedir bilir misin?
Bence Pazarda Satılan Taburelerden Alsın hem 1450 Tl Cebine kalırBence altı demir sandalyede otur. Hem yazları surf yapmayı da bedavaya getirirsin
#asgariücretleyap
Hem de nasıl... 7 saat sonra bilgisayardan kalkınca saatlerce çekilen bel ve boyun ağrısı... Acının en tatlı tebesümüdür o...Bel ağrısı nedir bilir misin?