Neler Yeni

Max 1500₺ en iyi kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erşah
Genellikle asus rog delta hyperx cloud alpha s
Steelseries Arctis 7 felan diyorlar siz bana önerilerinizi yazın sadece bunları yazmayın en iyisini yazın fps ses kasmak için

T.P.G.

80+ Titanium
Cloud serisi ses kasma konusunda en iyilerden. Arctis genelde ya sponsor ya da hikayeli oyunlar oynayacaksan çok aşşırı rahatlık arıyorsan alınır. Ki Alpha S de gayet rahat ve ses kasma konusunda hardcore bir kulaklık arıyorsan şaşma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erşah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim pc felan yok ben bu sene lgsde 434 puan yaptım 3.13e girdim ödül olarak pc kulaklık mouse klavye alacağım pcyi DA 2 Alacağım Ama b450M Pro Gaming Olarak Özelleştireceğim mouse Sensei Ten alacağım Kulaklık Asus Rog Delta Klavye Logitech G513

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Genellikle asus rog delta hyperx cloud alpha s
Steelseries Arctis 7 felan diyorlar siz bana önerilerinizi yazın sadece bunları yazmayın en iyisini yazın fps ses kasmak için
Ben hyperx cloud alpha s kullanıyorum öneririm.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
klavye kulaklık fare den kısıp kasa ve monitöre abansan daha iyi olmazmı sence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erşah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klavye kulaklık fare den kısıp kasa ve monitöre abansan daha iyi olmazmı sence.
Hayır gereksiznolacak oynayacağım oyun red dead redemption fln değil (daha doğrusunu bilmiyorum) çok drğil yani

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Hayır gereksiznolacak oynayacağım oyun red dead redemption fln değil (daha doğrusunu bilmiyorum) çok drğil yani
İleriye odaklı bir sistem toplamış olucaktın en azından yine de sen bilirsin.

Az biraz sakin

80+ Bronze
Benim PC felan yok ben bu sene lgsde 434 puan yaptım 3.13e girdim ödül olarak PC kulaklık mouse klavye alacağım pcyi DA 2 Alacağım Ama b450M Pro Gaming Olarak Özelleştireceğim mouse Sensei Ten alacağım Kulaklık Asus Rog Delta Klavye Logitech G513
Ne kadar tutuyor bu yazdıkların kankam ben de Lgs ye girdim 470 puan 0.57lik dilimdeyim

Top Bottom