Bütçe varsa bütçeden kısmaya gerek yok.hocam bence o kadar para vermeyin https://www.hepsiburada.com/corsair...0Je-Gwa7kFbgUjShrzKC_1YwaknRiWwUaAlNUEALw_wcB
işinizi gorur
mousen ne ?Genellikle asus rog delta hyperx cloud alpha s
Steelseries Arctis 7 felan diyorlar siz bana önerilerinizi yazın sadece bunları yazmayın en iyisini yazın fps ses kasmak için
Benim pc felan yok ben bu sene lgsde 434 puan yaptım 3.13e girdim ödül olarak pc kulaklık mouse klavye alacağım pcyi DA 2 Alacağım Ama b450M Pro Gaming Olarak Özelleştireceğim mouse Sensei Ten alacağım Kulaklık Asus Rog Delta Klavye Logitech G513mousen ne ?
Ben hyperx cloud alpha s kullanıyorum öneririm.Genellikle asus rog delta hyperx cloud alpha s
Steelseries Arctis 7 felan diyorlar siz bana önerilerinizi yazın sadece bunları yazmayın en iyisini yazın fps ses kasmak için
Hayır gereksiznolacak oynayacağım oyun red dead redemption fln değil (daha doğrusunu bilmiyorum) çok drğil yaniklavye kulaklık fare den kısıp kasa ve monitöre abansan daha iyi olmazmı sence.
İleriye odaklı bir sistem toplamış olucaktın en azından yine de sen bilirsin.Hayır gereksiznolacak oynayacağım oyun red dead redemption fln değil (daha doğrusunu bilmiyorum) çok drğil yani
Ne kadar tutuyor bu yazdıkların kankam ben de Lgs ye girdim 470 puan 0.57lik dilimdeyimBenim PC felan yok ben bu sene lgsde 434 puan yaptım 3.13e girdim ödül olarak PC kulaklık mouse klavye alacağım pcyi DA 2 Alacağım Ama b450M Pro Gaming Olarak Özelleştireceğim mouse Sensei Ten alacağım Kulaklık Asus Rog Delta Klavye Logitech G513