yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 349
- Bütçe
- 1500
Genellikle fps oyunları oynanacak bir kulaklık arıyoruz kablolu ve rgb olmasını tercih ederiz
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Genellikle fps oyunları oynanacak bir kulaklık arıyoruz kablolu ve rgb olmasını tercih ederiz
Teşekkür ederim
Havit f/p olarak mı öneriyorsunuz sanırım yeni yeni çıktı piyasaya önceden bu markayı görmüyordum![]()
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yani bu bütçede alıabilecek ürünler arasındaHavit f/p olarak mı öneriyorsunuz sanırım yeni yeni çıktı piyasaya önceden bu markayı görmüyordum
o paralara genelde bu öneriliyor, bence de iyi alınabilirHavit f/p olarak mı öneriyorsunuz sanırım yeni yeni çıktı piyasaya önceden bu markayı görmüyordum
Bu ne oluyor hocam
Teşekkür ederimYani bu bütçede alıabilecek ürünler arasında
onu yanlış yazdım braBu ne oluyor hocam
Gamepower kizaru veya mihawk olabilir fiyatlarına göre beklenmedik performans veriyorlarGenellikle fps oyunları oynanacak bir kulaklık arıyoruz kablolu ve rgb olmasını tercih ederiz
Teşekkür ederim