yureksyz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Gelince hakkındaki görüşlerini de yazar mısın?Asus olanı sipariş verdim dostum sağol
Gelince hakkındaki görüşlerini de yazar mısın?Asus olanı sipariş verdim dostum sağol
Tabi olur bugün dağıtıma çıktı diye mesaj geldi zatenGelince hakkındaki görüşlerini de yazar mısın?
Tessekurler ya Bugün ya pazartesi elime ulaşmış olurben de kullanıyorum onu tam bir f/p monitör. sorun olursa sorabilirsin
Benim ekran kartım 1650 super g-sync açabiliyor muyum bu monitörde display port ileben de kullanıyorum onu tam bir f/p monitör. sorun olursa sorabilirsin
gsync açarsın dp ile. ama hdmi ile açılmıyor. bu arada kutunun içinden sadece hdmi çıkıyor.Tabi olur bugün dağıtıma çıktı diye mesaj geldi zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tessekurler ya Bugün ya pazartesi elime ulaşmış olur
Benim ekran kartım 1650 super g-sync açabiliyor muyum bu monitörde display port ile
https://urun.n11.com/teshir-monitor...Wtq-4qAOg0Zp87flirhxcR4Lp67U7AkxoC8agQAvD_BwEBeyler birkaç tane model baktım ama monitör konusunda pek bilgim yok önerilerinizi bekliyorum.
HP 6ML40AA 21.5" 144Hz 1ms (HDMI+VGA) Freesync Oyuncu Fiyatı
HP 6ML40AA 21.5" 144Hz 1ms (HDMI+VGA) Freesync Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Yada şoka gelen rampage monitör alınır mı
Kargo elime ulaştı kutuda sıkıntı yoktu garanti fatura çart curt hepsi vardı eksiksiz hdmi ile geldi bana da hemen laptopa bağlayıp ölü piksel testi yaptım sıkıntı çıkmadı kasaya psu alicam bu ayın sonunda sonra da 144 hz in keyfini cıkartıcam ürün gayet iyigsync açarsın dp ile. ama hdmi ile açılmıyor. bu arada kutunun içinden sadece hdmi çıkıyor.
Sağol önerin için monitör aldım buna benziyor özellik olarakhttps://urun.n11.com/teshir-monitor...Wtq-4qAOg0Zp87flirhxcR4Lp67U7AkxoC8agQAvD_BwE
kendim kullandığım için tavsiye ederim çok iyi
Kargo elime ulaştı kutuda sıkıntı yoktu garanti fatura çart curt hepsi vardı eksiksiz hdmi ile geldi bana da hemen laptopa bağlayıp ölü piksel testi yaptım sıkıntı çıkmadı kasaya psu alicam bu ayın sonunda sonra da 144 hz in keyfini cıkartıcam ürün gayet iyiGelince hakkındaki görüşlerini de yazar mısın?
Sağol dostum monitörü aldım bugün elime ulaştıdostum ben şoktaki rampageden aldım memnunum gayet tasarımda güzel.
Beyler birkaç tane model baktım ama monitör konusunda pek bilgim yok önerilerinizi bekliyorum.
HP 6ML40AA 21.5" 144Hz 1ms (HDMI+VGA) Freesync Oyuncu Fiyatı
HP 6ML40AA 21.5" 144Hz 1ms (HDMI+VGA) Freesync Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Yada şoka gelen rampage monitör alınır mı
Ben 60 hz den 144 hz ye geçtim aga hem renkler hem boyutu hem de hz çok etkiliyormuş onu anladım. Resmen işkence 2 gün kullan bi daha 60 hz ye dönmezsin eminim120hz nasıl 60hz ile farkı varsa ram almak yerine 144hz monitör alabilirim.
Sağol monitör tercihimi asustan yana yaptım.HP X24c 23.6″ 144Hz 4ms (HDMI+DP) Full HD Curved FreeSYNC Oyuncu Monitör (9FM22AA)
Etkileyici FHD deneyimi1 sunan 1500R kavisli monitör ile yeni dünyalara kaç. 144 Hz yenileme hızı görüntüleri diğer monitörlerden 2 kat daha hızlı oynatarak bulanıklığı azaltır. Artık AMD FreeSync™…www.gaming.gen.tr
Güle güle kullanman dilwğiyleBen 60 hz den 144 hz ye geçtim aga hem renkler hem boyutu hem de hz çok etkiliyormuş onu anladım. Resmen işkence 2 gün kullan bi daha 60 hz ye dönmezsin eminim
Sağol monitör tercihimi asustan yana yaptım.