önerdiğim kartla arasında 3 yıl fark var yani eski karta pek güvenmezdim ben bir de garantisiz almak da riskli.6900xt önerir misin driversal çok sorun yaşar mıyım herkes korkutuyor açıkçası
kartın temizliğinden emin olursam alınır diyorsun ama anladığım kadarıyla kafam çok karışık hocam 3080 bile düşünüyorumönerdiğim kartla arasında 3 yıl fark var yani eski karta pek güvenmezdim ben bir de garantisiz almak da riskli.
hocam bende 6900xt düşünüyorum ama herkes driver olarak çok sıkıntı yaşarsın vs gibi cümleler kuruyor kafam ağrısın istemiyorumHocam yerinde olsam 6900 xt alırdım bios sorunları vb. yok kışın 13k ya 6900xt geçen ayda 11.8k ya rx 6800 xt aldım ve memnunum rtx 3000 serisi önermem kartlar mining den dolayı çok yıpranmış oluyorlar temiz bir 6800 veya 6900 xt işini görür yeni istersen 7800 xt veya 7900 gre de olabilir ama fiyat çok daha pahalı olur ayrıca oldukça gereksiz rx 7000 serisinde olan tüm yazılımsal destekler rx 6000 serisinde de var ve rx 6900 xt rx 7800 xt den daha güçlü bir kart.
orasını ben bilemem banada herkes öyle dedi 2022 de rx 6700 xt aldım 6800 xt aldım rx 6900 xt aldım sadece geçen hafta rx 6800 xt de driver sorunu yaşadım onuda eski driver yükleyerek çözdüm yeni gelen driver da bazı kartlar sapıtıyor. Ama risk sana ait.hocam bende 6900xt düşünüyorum ama herkes driver olarak çok sıkıntı yaşarsın vs gibi cümleler kuruyor kafam ağrısın istemiyorum
7000 serisinde çok sıkıntı yaşamam sanırım driver konusunda aslında ramden vs kısıp 7800xt alabilirimeğer rx 6800 xt ya da 6900 xt almayı düşünürsen sapphire nitro al derim aksi taktirde cw çok oluyor tabii asus tuf ve msi gaming x modelleride oldukça güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
orasını ben bilemem banada herkes öyle dedi 2022 de rx 6700 xt aldım 6800 xt aldım rx 6900 xt aldım sadece geçen hafta rx 6800 xt de driver sorunu yaşadım onuda eski driver yükleyerek çözdüm yeni gelen driver da bazı kartlar sapıtıyor. Ama risk sana ait.
2019 da rx 570 8gb ve rx 590 kullandım onlar çok sıkıntılıydı.
işlemcinin modelini ve kaç k da kullanacağını öğrenebilir miyim?7000 serisinde çok sıkıntı yaşamam sanırım driver konusunda aslında ramden vs kısıp 7800xt alabilirim
hocam şöyle söyleyim pc için bütçem 37k en max sistemi sıfır alıp kartı ikinci el düşünüyorumşöyle söyleyeyim rx 7800 xt rx 6800 xt ten %4 fln daha iyi yeni kart ona bir şey diyemem ama perf te hemen hemen aynılar.
işlemcinin modelini ve kaç k da kullanacağını öğrenebilir miyim?
dilerseniz 37k bütçeye en mantıklı sistemi oluşturabilirsiniz hocam benim içinşöyle söyleyeyim rx 7800 xt rx 6800 xt ten %4 fln daha iyi yeni kart ona bir şey diyemem ama perf te hemen hemen aynılar.
işlemcinin modelini ve kaç k da kullanacağını öğrenebilir miyim?
ekran kartı önemli bir parça olduğu için 1-2k daha fazla verip sorunsuz model al kafan rahat olsun bencehocam şöyle söyleyim pc için bütçem 37k en max sistemi sıfır alıp kartı ikinci el düşünüyorum