Delux m800 'ün ultra versiyonu satılsa onu alıcaktımda satılmıyor pro zaten hem connectgameden hemde beyaz olduğu için almak istemiyorum şuan alıcak olsam sadece r1 se alabilirim diye düşünüyorum bu fiyat bandındaEndgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse Patentli Analog Teknoloji Patentli analog teknolojisi sayesinde XM1r, tıklamaları tam olarak tanımak için geleneksel sinyal iç karartıcılığının ötesine geçer. Bu yöntem dijital yaklaşımlardan çok daha üstündür. Dijital sinyal işleme yalnızca iki geri bildirim...shop.connectgame.com.tr
https://shop.connectgame.com.tr/pro...-hafif-gaming-mouse-paw3395-beyaz-extra-paket MCUdan dolayı bazı ürünlerde kronik takılma olabiliyor. Lod ayarıyla yüksek ihtimal geçiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya tüm parayla R1 alabilirsiniz.
VXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
SE değilde düz r1 modelini al dost. Connectgameden korkmana gerek yok en kötü direk markayla iletişime geçebilirsinDelux m800 'ün ultra versiyonu satılsa onu alıcaktımda satılmıyor pro zaten hem connectgameden hemde beyaz olduğu için almak istemiyorum şuan alıcak olsam sadece r1 se alabilirim diye düşünüyorum bu fiyat bandında
Delux m800 Pro ama Amazondan al.
Logitech g305 öneririm 1 yılı aşkın süredir kullanmaktayım, memnunum.Merhaba max 1600 tl ile wireless mouse önerir misiniz (illa 1500 1600 olacak diye bişey yok onlar zorlarsam çıkacak olan fiyatlar dahada ucuzda önerebilirsiniz) tutuş Claw Grip
Hocam FPS oyunları için çok uygun bir mouse değilLogitech g305 öneririm 1 yılı aşkın süredir kullanmaktayım, memnunum.
68 gram ağırlık nasıl benim önceki kablolu razer cobra bile 58 gramdıDelux m800 Pro ama Amazondan al.
Koymaz hocam.Hocam FPS oyunları için çok uygun bir mouse değil
68 gram ağırlık nasıl benim önceki kablolu razer cobra bile 58 gramdı
Hocam mousenin dezavantajları neler ve yanında grip tape,cam skatez gönderiyorlarmı ya vxe r1 se alcam yada deluxe m800 pro başka seçenek yok çünküDelux m800 Pro ama Amazondan al.
cam skatez 800 tl yarı fıyatı zatenHocam mousenin dezavantajları neler ve yanında grip tape,cam skatez gönderiyorlarmı ya vxe r1 se alcam yada deluxe m800 pro başka seçenek yok çünkü
AAA pil ile kullanırsan 60 gram ve kablosuzHocam FPS oyunları için çok uygun bir mouse değil
68 gram ağırlık nasıl benim önceki kablolu razer cobra bile 58 gramdı