Talhalzsss
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 1600
Maximum 1600₺ bütçeyle hem gündelik kullanım hemde oyun için monitör önerebilir misiniz ayrıca acer kg251 modelini düşünüyorum sizce nasıldır? cevaplarsanız sevinirim.
biraz aşabilirmisiniz bütçeyi ona göre önereceğim.Maximum 1600₺ bütçeyle hem gündelik kullanım hemde oyun için monitör önerebilir misiniz ayrıca acer kg251 modelini düşünüyorum sizce nasıldır? cevaplarsanız sevinirim.
Maximum 1600₺ bütçeyle hem gündelik kullanım hemde oyun için monitör önerebilir misiniz ayrıca acer kg251 modelini düşünüyorum sizce nasıldır? cevaplarsanız sevinirim.
Asus TUF VG249Q1R 23.8" 1ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) üstüne 100 tl daha ekleyebilirsen bu monitör güzl monitördürMaximum 1600₺ bütçeyle hem gündelik kullanım hemde oyun için monitör önerebilir misiniz ayrıca acer kg251 modelini düşünüyorum sizce nasıldır? cevaplarsanız sevinirim.
Bu aşmış halim normalde 1500₺ bütcem var ama 100₺ ayarlarım diye düşünüyorumbiraz aşabilirmisiniz bütçeyi ona göre önereceğim.
Bu monitörü de araştırdım ancak yorumlarda ghosting sorunu var diyorlar doğru mu acaba?Asus TUF VG249Q1R 23.8" 1ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) üstüne 100 TL daha ekleyebilirsen bu monitör güzl monitördür
Arkadaşım kullanıyor herhangi bir sıkıntı çekmedi ama bende araştırayım.Bu monitörü de araştırdım ancak yorumlarda ghosting sorunu var diyorlar doğru mu acaba?
Lg güzel duruyor incelemelerine bakacağım teşekkür ediyorum![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.260,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF VG24VQE Kavisli 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı (hepsiburada.com) birde bu var.Yorumları gayet iyiBu monitörü de araştırdım ancak yorumlarda ghosting sorunu var diyorlar doğru mu acaba?