Bu cihaz galiba, flicker free veya blue light filter Mevcut mudur göz yorgunluğuna sebep olmaz değilmi şu ana kadar Asus kullanıyordum kendi patentli göz koruma teknolojileri olduğu için.LG IPS 27'' 2K'nın fiyatı o civarda olması lazım ben kullanıyorum çok memnunum.
Bu 2 ürün nasıldır kullanıcı yorumları güzel,LG IPS 27'' 2K'nın fiyatı o civarda olması lazım ben kullanıyorum çok memnunum.
evet flicker free ve blue light ikisi de mevcut bu monitör de mevcut asus rogta güzel duruyor özellikler için modeli aratıp epey'den bakabilirsiniz ben öyle yapıyorum ctrl+f ile daha rahat oluyor aradığım özellikleri bulmak.Bu cihaz galiba, flicker free veya blue light filter Mevcut mudur göz yorgunluğuna sebep olmaz değilmi şu ana kadar Asus kullanıyordum kendi patentli göz koruma teknolojileri olduğu için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu 2 ürün nasıldır kullanıcı yorumları güzel,
https://app.hb.biz/DdH30r20MEEYBu cihaz galiba, flicker free veya blue light filter Mevcut mudur göz yorgunluğuna sebep olmaz değilmi şu ana kadar Asus kullanıyordum kendi patentli göz koruma teknolojileri olduğu için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu 2 ürün nasıldır kullanıcı yorumları güzel,
bu cıhaza bı bak araştır derim. MSI marka da QD LG de NANO IPS dıye bı olay var. iş ve oyun için gayet ıyı renkler verıyor.Öncelikle günaydın, 12k gibi bir bütçem var birazda esnetilebilir uzun süre pc başında kalıyorum oyun ve iş için göz sağlığını koruyabilecek bir monitör önerebilir misiniz?
bu cıhaza bı bak araştır derim. MSI marka da QD LG de NANO IPS dıye bı olay var. iş ve oyun için gayet ıyı renkler verıyor.
![]()
MSI Optix MAG274QRF-QD 27" 1 ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix MAG274QRF-QD 27" 1 ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MAG274QRF-QD 27" 1 ms WQHD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 18.030,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com