Neler Yeni

Öneri 12K BÜTÇE MONİTÖR ÖNERİSİ

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bütçe
12000
Öncelikle günaydın, 12k gibi bir bütçem var birazda esnetilebilir uzun süre pc başında kalıyorum oyun ve iş için göz sağlığını koruyabilecek bir monitör önerebilir misiniz?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LG IPS 27'' 2K'nın fiyatı o civarda olması lazım ben kullanıyorum çok memnunum.
Bu cihaz galiba, flicker free veya blue light filter Mevcut mudur göz yorgunluğuna sebep olmaz değilmi şu ana kadar Asus kullanıyordum kendi patentli göz koruma teknolojileri olduğu için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

LG IPS 27'' 2K'nın fiyatı o civarda olması lazım ben kullanıyorum çok memnunum.
Bu 2 ürün nasıldır kullanıcı yorumları güzel,

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Bu cihaz galiba, flicker free veya blue light filter Mevcut mudur göz yorgunluğuna sebep olmaz değilmi şu ana kadar Asus kullanıyordum kendi patentli göz koruma teknolojileri olduğu için.

evet flicker free ve blue light ikisi de mevcut bu monitör de mevcut asus rogta güzel duruyor özellikler için modeli aratıp epey'den bakabilirsiniz ben öyle yapıyorum ctrl+f ile daha rahat oluyor aradığım özellikleri bulmak.

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Fatih KOM

https://app.hb.biz/DdH30r20MEEY

Asus rog u tavsiye etmem. Ben almaya kalktım 3 defa ölü piksel çıktı geri verdim. Kimi gördüysemde ölü piksel şikayeti vardı.

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
YUNUS
Öncelikle günaydın, 12k gibi bir bütçem var birazda esnetilebilir uzun süre pc başında kalıyorum oyun ve iş için göz sağlığını koruyabilecek bir monitör önerebilir misiniz?
bu cıhaza bı bak araştır derim. MSI marka da QD LG de NANO IPS dıye bı olay var. iş ve oyun için gayet ıyı renkler verıyor.

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tayfun Ycl
bu cıhaza bı bak araştır derim. MSI marka da QD LG de NANO IPS dıye bı olay var. iş ve oyun için gayet ıyı renkler verıyor.

Msi QD gerçekten harika. Eğer ölü piksel çıkmazsa çok memnun eder. Msi mag274qrf qd almıştım ölü piksel çok fazlaydı. İade edip LG ultragear aldım. Keşke diyorum ölü pikselli kullanaydim MSI QD yi. LG ultragear'ı çok beğenmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,997
Üyeler
170,788
Son üye
zogzoga
Top Bottom