Görkem Ertopcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 147
Taksit ile satın alacağım max 160k verebilirim. Tork seviyorum top speed çok önemli değil. Ne önerirsiniz ? Daha önce 250nk sürdüm ve baya hoşuma gitmişti.
olmadı ns 200rs 200 bak
Hocam markayı bilmiyorum ama torku çok hoşuma gitmişti. Ns 200 nasıldır, tork olarak çok fark var mı nk ile ?sıfır bajaj ns 200 al bence çinlilere pek bulaşma sıkıntı olabilir naked istiyorsan
vardır hocam dılınız yanabılır cındeHocam markayı bilmiyorum ama torku çok hoşuma gitmişti. Ns 200 nasıldır, tork olarak çok fark var mı nk ile ?
hocam bajaj alın cın motorlarında dılınız yanabılırRKS A250 nasıldır ?
Hocam merakımdan soruyorum, çin malı kötü ise etrafda çok fazla nk ve sr kullanan görüyorum, satın alanlar bilmiyormu kötü olduklarını ?hocam bajaj alın cın motorlarında dılınız yanabılır
fıyat bandında ıyı ama dılı yanıyor ınsanların satılmıyor ıkıncı el pıyasası azHocam merakımdan soruyorum, çin malı kötü ise etrafda çok fazla nk ve sr kullanan görüyorum, satın alanlar bilmiyormu kötü olduklarını ?
Faiz alıyorlarmı 3 taksite ?12 daha katma şansınız olursa dominar 250 olabilir 3 taksit yapılabiliyor
kendi sitesinde bi ara kampanya vardı şimdi baktım bitmiş. fakat bayilerin bazıları yapabiliyor kendi sitesine göre 5-10 k ucuza bulabilirsin şansına.Faiz alıyorlarmı 3 taksite ?
bajaj modellerınde kampanya olacakmıs forumda olan bı arkadas soylemıstıkendi sitesinde bi ara kampanya vardı şimdi baktım bitmiş. fakat bayilerin bazıları yapabiliyor kendi sitesine göre 5-10 k ucuza bulabilirsin şansına.