osederlerxd
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Bütçeme uygun sistem arıyorum önerileriniz varsa atabilir misiniz teşekürler
Bunu biliyorum knk da başka öneri varmı düşünüyorum![]()
OGÜNDEMİRCİ / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
hocam başka sistem yokBunu biliyorum knk da başka öneri varmı düşünüyorum
Reis 2 el guvenemiyorum yaİkinci el ryzen5600 veya 12400f rtx3060 12gb ekran kartlı temiz garantili sistem bakın derim
hocam 2. el tanıdık değilse alma boşverReis 2 el guvenemiyorum ya
Tanıdık olsa bile yanaşmamhocam 2. el tanıdık değilse alma boşver
oda doğru hocamTanıdık olsa bile yanaşmam
F/p çıkar diye bekletiyorum yoksa hic bekletmem attığın sistemin işlemcisini 5600 yapar alırımoda doğru hocam
mod art diye biri sözde yapacaktı ne zaman çıkar acaba cuma günü olabilirF/p çıkar diye bekletiyorum yoksa hic bekletmem attığın sistemin işlemcisini 5600 yapar alırım
İnan onu bekliyorum bendemod art diye biri sözde yapacaktı ne zaman çıkar acaba cuma günü olabilir
5600 yapın alın bu sistemi![]()
OGÜNDEMİRCİ / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com