Max 170K araba önerisi

İş arkadaşım uygun bu fiyat aralığına araba bakarken Rover 25 bir araba buldu. 80bin civarı bir fiyatı vardı. Arkadaşın bütçesi 150 160bin felandı sanırsam araba bazı arızaları vardı a dan z ye tüm bakın onarımı yaptıktan sonra ( motor alt takım kaporta vs vs ) 115bine arabayı tamamladı geçen ay o arabayı 145bine Müdürümüze verdik. Arkadaş sattıktan 2 hafta sonra pişman oldu. Yani diyeceğim o ki. Rover iyi segment bir arabadır. Uygun fiyata alıp iyi bir elden geçirip çok iyi araba sahibi olabilirsin. Ben mazda 3 1.6 touring kullanıcısıyım. Temiz bir mazda 3 5 serisinden bir araba bulabilirsen. Uzun yıllar üzülmeden arabanı kullanabilirsin.

corsa c kasa olabilir. 1.2-1.4 motorlardan
1.4 corsa olabilir
1.2 motorlaru yaramaz motordur. Şu 1.9 düz dizel doblolar gibi yaptıkça bozulan bir araba.
1.4'ü gayet iyi. Performansını bilmiyorum ama genel hatlarıyla düzgün güzel motorlardır

1.4 corsa olabilir
1.2 motorlaru yaramaz motordur. Şu 1.9 düz dizel doblolar gibi yaptıkça bozulan bir araba.
1.4'ü gayet iyi. Performansını bilmiyorum ama genel hatlarıyla düzgün güzel motorlardır
1.2 16v olan versiyonu bi akrabamda var çok uzun süredir kullanıyor (tüp yok arabada) gayet memnun. oynanmışı denk gelirse opel'in her arabası yaramaz :D

1.2 araba alınmaz diyo herkes
vergisi daha ucuz, arabanın kasası ağır değil gidişinde çok çok büyük fark da yok, şehir içi yakıt tasarrufu yaparsın. ben alırım ama karar senin tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,383
Üyeler
188,095
Son üye
mertbeybaba
Geri