Bass olarak hangisi daha iyi?Sarj göstergesi istemiyorsan;
Sarj göstergesi istiyorsan;
Hem şık hem kalite olsun üstekilerin ortası olsun diyorsan;
Haylou GT1 TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Siyah Fiyatı
Haylou GT1 TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bass olarakHaylou ve Xiaomi yakınlar. Ben Xiaomi alırdım.Bass olarak hangisi daha iyi?
Haylou olanı kullanmadım ama açıklamalara bakarsan neredeyse tıpatıp aynılar. Ben garanti ve tanınmışlık sebebiyle xiaomi alırdım.Aralarındaki farklar neler?
Valla xiaomi kullanıyorum fakat 150tlyi ses kalitessi olarak hak etmiyor telefon aldığında çıkan kulaklıklar ile aynı kalitede.Sese önem veriyorsan kablosuz önermem.Başka önerim var mı?
Kendime bakmıyorum arkadaşım için. Şifresini unutmuş ben açtım konuyu düşünceleri ne iyi bilmiyorum.Valla xiaomi kullanıyorum fakat 150tlyi ses kalitessi olarak hak etmiyor telefon aldığında çıkan kulaklıklar ile aynı kalitede.Sese önem veriyorsan kablosuz önermem.
Haylou zaten Xiaomi'nin markası değil mi?Haylou olanı kullanmadım ama açıklamalara bakarsan neredeyse tıpatıp aynılar. Ben garanti ve tanınmışlık sebebiyle xiaomi alırdım.
Öyle galiba bilmiyorum.Haylou zaten Xiaomi'nin markası değil mi?
Xiomi nin şarjı nasıl?Bu var bunun sarj süresi kısa ama kullanım süresi de kısa . 2 saatte tam sarj ve 4 saat kullanım.
Onun dışında alınası -belki de xiaomi'den daha iyi- bir ürün.