daha iyisinin olucağını sanmıyorum bu bütçeye19000 TL bütçem var indirimde vs olan güzel sistemler varsa atabilir misiniz? 19K'nın üstüne çıkamam sadece kasa lazım.
ssd yükseltmeye gerek yok 2 tane hdd var bende işlemciyi i5 yapsamhttps://www.gencergaming.com/gen-xxi psu ve ssd değiş 1tb yap
max 19k demiş ve ikiside özelleştirince geçiyordaha iyisinin olucağını sanmıyorum bu bütçeye
AMD RYZEN 5600-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-HIKVISION 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 5600-GIGABYTE RADEON RX 6600 EAGLE 8G-A520M K-HIKVISION 16GB-512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
1k daha varsada bu iyi olur 18k idi yükselmiş şansınıza küsün
HAQQUS-GEN-XX-(DDR4) / RYZEN 5 5500 / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XX-(DDR4) / RYZEN 5 5500 / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
sakın hdd kullanmassd yükseltmeye gerek yok 2 tane hdd var bende işlemciyi i5 yapsam
İşlemciyi değişme öyle kalsın.ssd yükseltmeye gerek yok 2 tane hdd var bende işlemciyi i5 yapsam
sistem güzel hocam neden özeleştirmek istityorsunuz söylermisiniz 5600 ün yanında 12100f çok düşük kalıyormax 19k demiş ve ikiside özelleştirince geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sakın hdd kullanma
elimdekileri çöpe mi atayımmax 19k demiş ve ikiside özelleştirince geçiyor
sakın hdd kullanma
Dün ince hesapta 5600 7600 lü sistem 18.5k dı bugün 20k olmuş19000 TL bütçem var indirimde vs olan güzel sistemler varsa atabilir misiniz? 19K'nın üstüne çıkamam sadece kasa lazım.
satelimdekileri çöpe mi atayım
Kullansın 512gb m2 var zaten takviye olur.max 19k demiş ve ikiside özelleştirince geçiyor
sakın hdd kullanma
dostum bu devirde hdd kullanılmazelimdekileri çöpe mi atayım
kullansın ama hdd ile günümüzde bir şey yapılmaz hele oyun falan hiç indirilmezKullansın 512gb m2 var zaten takviye olur.
çok bilmediğimden soruyorum gençer gaming güvenilir mi istanbulda dükkanları var mı elden alabileceğimdostum bu devirde hdd kullanılmaz
kullansın ama hdd ile günümüzde bir şey yapılmaz hele oyun falan hiç indirilmez