Kulaklıkta benim için en önemli özellik mikrofon çünkü laptop kullanıyorum ve maalesef internet arka odalardan çok çekmediği için laptobu salonda kullanmak zorunda kalıyorum.Arka tarafta çalışan televizyonun sesi arkadaşlarıma çok gidiyor bu sorunun önüne geçmek için mikrofonu güzel bir kulaklık almak istiyorum aklımda 2 model var ama emin olamadım o yüzden size sormak istedim.Bana mikrofonu güzel ses engelleyen oyunları zevkine oynasam bile az çok güzel ses kasabileceğim kulaküstü kulaklık önerebilir misiniz??
Aklımdaki modeller:
Aklımdaki modeller:
SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
RAZER KRAKEN KONSOL KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER KRAKEN KONSOL KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
LOGITECH G G432 DTS 7.1 Surround Ses Kablolu Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G432 DTS 7.1 Surround Ses Kablolu Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen
www.mediamarkt.com.tr