Max 2000 TL Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
12
Selamlar yeni aldığım sisteme ekipmanlar arıyordum. Mouse için 2000tl'ye kadar( gerekirse biraz arttırabilirim) uzun ömürlü kaliteli bir model arıyorum .f/p ve kaliteli ürün önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler :)

Buyurun:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şuanda bu mesajı yazarken kullandığım ve yaklaşık 2 yıl önce almış bulunduğum, yaklaşık 50 kez 1 ile 2 metre arası yüksekliklerden serbest düşüş geçirmiş ve hala taş gibi olan https://www.logitechg.com/tr-tr/products/gaming-mice/g203-lightsync-rgb-gaming-mouse.html mouse'unu önerebilirim.

Son düzenleme:
benim pek bir bilgim yokta bir mouse için en önemli özellikler nelerdir nelere dikkat etmeliyiz? genellikle oyun için kullanacağım

benim pek bir bilgim yokta bir mouse için en önemli özellikler nelerdir nelere dikkat etmeliyiz? genellikle oyun için kullanacağım
Önem sırasına göre (Bence) şunlar:
  1. Sensör
  2. Ağırlık (Olabildiğince az olmalı)
  3. Skatez kalitesi
  4. Fiyat
  5. Mouse tutuş şekli (Toplumun %99'unda 3 tiptir: Claw, Palm, Fingertrip. Bunlardan hangisini kullanıyorsan ona göre mouse şeklini seçmelisin.)
  6. Yapı malzemesi
  7. Hz değeri
  8. Switch ve wheel kalitesi
  9. Özelleştirilebilirlik
İsterseniz bunların hepsinin ne anlama geldiğini ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini buradan ve ya dm'den açıklayabilirim.

Önem sırasına göre (Bence) şunlar:
  1. Sensör
  2. Ağırlık (Olabildiğince az olmalı)
  3. Skatez kalitesi
  4. Fiyat
  5. Mouse tutuş şekli (Toplumun %99'unda 3 tiptir: Claw, Palm, Fingertrip. Bunlardan hangisini kullanıyorsan ona göre mouse şeklini seçmelisin.)
  6. Yapı malzemesi
  7. Hz değeri
  8. Switch ve wheel kalitesi
  9. Özelleştirilebilirlik
İsterseniz bunların hepsinin ne anlama geldiğini ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini buradan ve ya dm'den açıklayabilirim.
anladım hocam, peki ortalama hangi değerler arasında olmalılar orta-üst sayılması için?

birde aralarından en iyisi sence hangisi hocam attığın mouselerden?

anladım hocam, peki ortalama hangi değerler arasında olmalılar orta-üst sayılması için?
Fiyat olarak diyorsanız orta olarak en iyi ihtimalle 3000-4000 arasıdır. Üst olarak da 4000 ve üstünü sayabiliriz hocam.

Maalesef günümüz piyasası böyle size tavsiye ettiğim g203 bile sadece 3-4 yıl önce 200 tl'ydi. Şimdi size link attığım siteden bakarsanız orada Türkiyede alabileceğiniz en üst düzey modeller bulunuyor hocam.

dermoshark m3s kullanıyorum bence gayet f/p ürün öneririm tip ve tutuş hissi olarak g pro serisine çok benziyor zaten

Fiyat olarak diyorsanız orta olarak en iyi ihtimalle 3000-4000 arasıdır. Üst olarak da 4000 ve üstünü sayabiliriz hocam.

Maalesef günümüz piyasası böyle size tavsiye ettiğim g203 bile sadece 3-4 yıl önce 200 tl'ydi. Şimdi size link attığım siteden bakarsanız orada Türkiyede alabileceğiniz en üst düzey modeller bulunuyor hocam.
anladım hocam,peki sence mousepad cam harici o kadar çok farkettirir mi?

anladım hocam,peki sence mousepad cam harici o kadar çok farkettirir mi?
Yani biraz göreceli bir soru ama bir cevap vermem gerekiyorsa evet derim çünkü cidden kalitesi ve kumaş türü oyun tarzını çok etkiliyor. Mesela apex tarzı oyunlar oynuyorsanız hızlı mousepadler kullanmanız önerilir. Valorantta orta COD gibi oyunlardaysa bana göre yavaş çünkü bu oyunların tarzı farklı. Apexte hızlı olman gerekirken valoda daha kararlı olmalısın. Zaten onu deneyimlediğinizde farkı anlayacaksınız. İsterseniz bütçenize göre bu konuda da öneri yapabilirim.

Yani biraz göreceli bir soru ama bir cevap vermem gerekiyorsa evet derim çünkü cidden kalitesi ve kumaş türü oyun tarzını çok etkiliyor. Mesela apex tarzı oyunlar oynuyorsanız hızlı mousepadler kullanmanız önerilir. Valorantta orta COD gibi oyunlardaysa bana göre yavaş çünkü bu oyunların tarzı farklı. Apexte hızlı olman gerekirken valoda daha kararlı olmalısın. Zaten onu deneyimlediğinizde farkı anlayacaksınız. İsterseniz bütçenize göre bu konuda da öneri yapabilirim.
500-700 arası düşünüyordum hocam ama çok farkettirecekse biraz daha çıkabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,113
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri