max. 2000tl telefon

Reaksiyon skoru
144
realme 6i veya redmi note 8 düşünüyorum

Note 8 performans olarak çok iyi alabilirsin ama kalın bir telefon haberin olsun.

realme 6i alabilirsin g80 işlemciye sahip ve indirimde şuan

Dostum bak sana %100 söylüyorum Ben kullanıyorum GM9 PRO Ya telefon harika bir şey Tam F/P Ben 1800 e almıştım ama öyle böyle değil Kamerasından işlemcisine Hızı desen 2.500 lere kafa tutuyo Kameraya hiç girmiyom bile 4k 30fps çekimler yapmak mümkün onun haricinde derinlik sensörü oldukça iyi çift kamera olmasına rağmen kendi segmentinin baya üstü %100 Tavsiye ediyorum

Redmi note 8 pro veya realme 6 fiyatı gayet iyi ikisinden hangisi alırsan pişman olmazsınız

performans olarak meizu 16th sdr 845 kullanıyor hatta fotoğraf ve gece çekimlerin redmi 8 prodan daha ustun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

video testlerine baka bilirsin aradaki farkı sizde görün

Realme 6İ donanım olarak baya sağlam ama ekran konusunda zayıf HD+ ve 270 PPİ.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi note 8 pro veya realme 6 fiyatı gayet iyi ikisinden hangisi alırsan pişman olmazsınız
Maks. 2000?

Dostum bak sana %100 söylüyorum Ben kullanıyorum GM9 PRO Ya telefon harika bir şey Tam F/P Ben 1800 e almıştım ama öyle böyle değil Kamerasından işlemcisine Hızı desen 2.500 lere kafa tutuyo Kameraya hiç girmiyom bile 4k 30fps çekimler yapmak mümkün onun haricinde derinlik sensörü oldukça iyi çift kamera olmasına rağmen kendi segmentinin baya üstü %100 Tavsiye ediyorum
O segmentte Realme 5i daha iyi bir tercih olur.

Geri