Öneri Max 2000TL ye Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
31
merhaba arkadaşlar kısa süre önce logitech g502 modelini aldım ürün elime gayet iyi oturdu fakat aşırı ağır ağırlıksız bile rahatsız ediyor iade talebinde bulundum bütçem 2000tlye kadar mouse öneriniz varmıdır ?

merhaba arkadaşlar kısa süre önce logitech g502 modelini aldım ürün elime gayet iyi oturdu fakat aşırı ağır ağırlıksız bile rahatsız ediyor iade talebinde bulundum bütçem 2000tlye kadar mouse öneriniz varmıdır ?
dareu a950pro 4k

dareu a950pro 4k
herkes bu mouse u öneriyor fakat bi kaç insanda aldıkdan sonra garantisi çok zor diyor yani ben aldıkdan sonra destek verebilecek bir platform varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

veyada başka mouse önerinide alabilirim razer v3 modelide 2100tl 750 ips veriyor

herkes bu mouse u öneriyor fakat bi kaç insanda aldıkdan sonra garantisi çok zor diyor yani ben aldıkdan sonra destek verebilecek bir platform varmı
hayır yok garantisiz diye düşün

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

veyada başka mouse önerinide alabilirim razer v3 modelide 2100tl 750 ips veriyor
wraith'de m3 pro , r1 pro bakabilirsin.

işte bende o sebeple kararsız kalıyorum garantisiz ürün istemiyorum

Sanırım v3 pilli versiyon yani baya ağırdır m3s bakın artı 4k dongle bakın ama islmeciniz iyi ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,834
Üyeler
198,201
Son üye
Redaxx
Geri