zimablue1903
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Katılıyorum g300s hepsinden küçük. Lütfen okuyup yorum yazın.o mouse çok küçük değil mi
Katılıyorum g300s hepsinden küçük. Lütfen okuyup yorum yazın.o mouse çok küçük değil mi
300s bence daha küçük bu arada ikisinde kullandım eliniz için daha büyük bir model tercih etmelisiniz rahatlık acısındanBu da küçük gibi gözükmüyor mu? G102 ile farkları neler?
O mouse artık alınmaz.g300s
Bütçemi aşıyor.Rival 110 alabilirsin
Tavsiyeniz var mı?300s bence daha küçük bu arada ikisinde kullandım eliniz için daha büyük bir model tercih etmelisiniz rahatlık acısından
Ben de G102 bakıyorum ama rahat eder miyim bilmiyorum.g102 bakabilirsin
Benim elim 17cm tamı tamına oluyor elime, siz rahat edemezsiniz tahminimce.Bütçemi aşıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tavsiyeniz var mı?
Ben de G102 bakıyorum ama rahat eder miyim bilmiyorum.
Gamepower icarus tek geçerimMerhaba, yeni bir sade mouse arıyorum. 19cm uzunluğunda (Bilekten orta parmak ucuna) büyük bir elim var. RGB falan olması çok önemli değil sade, kaliteli beni uzun yıllar götürecek bir mouse bakıyorum.
Aklımda Logitech G102 var, güzel gibi görünüyor ama küçük bir mouse diyorlar, bilmiyorum. Sizce elime uygun olur mu? Almalı mıyım bu fareyi?
Not: Mouse tutuşum genel olarak parmak ucu şeklinde.
https://www.itopya.com/corsair-harpoon-rgb-pro-fps-moba-12000-dpi-optik-sensor-siyah-gaming-mouse/ buna bakın çok memnun kalıcaksınızMerhaba, yeni bir sade mouse arıyorum. 19cm uzunluğunda (Bilekten orta parmak ucuna) büyük bir elim var. RGB falan olması çok önemli değil sade, kaliteli beni uzun yıllar götürecek bir mouse bakıyorum.
Aklımda Logitech G102 var, güzel gibi görünüyor ama küçük bir mouse diyorlar, bilmiyorum. Sizce elime uygun olur mu? Almalı mıyım bu fareyi?
Not: Mouse tutuşum genel olarak parmak ucu şeklinde.
MSI kalitesinin iyi olduğunu biliyorum, fiyatları da uygunmuş. Büyüklük olarak nasıl GM10 elime uygun olur mu sizce?MSI clutch gm10 alabilirsin ya da gm11 ben gm10 kullanıyorum memnunum
Güzelmiş ama uzunluk olarak küçük durmuyor mu, uyar mı elime?https://www.itopya.com/Corsair-harpoon-RGB-pro-fps-moba-12000-dpi-optik-sensor-siyah-gaming-mouse/ buna bakın çok memnun kalıcaksınız
gm10 çok iyi değil kanka gm11 fena değil diyorlar bu attığım corsairin sensörü gm11 le aynı orta elli biri için olurMSI kalitesinin iyi olduğunu biliyorum, fiyatları da uygunmuş. Büyüklük olarak nasıl GM10 elime uygun olur mu sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzelmiş ama uzunluk olarak küçük durmuyor mu, uyar mı elime?
Büyük bir elim var, rahatsız eder mi bilmiyorum. Birsürü çeşit oldu ve şu an çok kararsızım.gm10 çok iyi değil kanka gm11 fena değil diyorlar bu attığım corsairin sensörü gm11 le aynı orta elli biri için olur