onu ben dedim b580 yüksek orta kart bu yüzden fhd dede sorun yastaabilir (tam performansını kullnanamaz ve dar bogaz yapar) lakin 5600 ilede sorun yok tekrardan bi baktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evt haklısının birde öyle saçma bir kart ama en sor driverlarda valoda vbir tık düzelmişti
hikayeli oyunlara param yetişmiyor o yüzden oynamıyorumcs2 valorant rekabetci oynuyorsa ARC B580 memnun etmeyecektir ancak hikayeli oyunlarda gerçekten çok çok mükemmel ekran kartı fiyatına göre gta 5 enhanced rt en sonda 2k çözünürlük bütün ayarlar en en sonda fsr ultra kalite modunda 70 100 fps oynuyorsunuz ortalama 84 fps veriyor mükemmel cs2 ve valorant ile hiç optimize değil sadece birde başka oyunlarda var optimize olmadığı ancak gerçekten bu fiyata bu halii bile cok iyi ben kullanıyorum memnunum cs2 ve valorant dışında.
i5 14400f ile hiç bir darboğaz yaşamıyorum 1080p ama 2k kullanıyorum full çünkü kart buna izin veriyor ve max grafiklerde bir çok oyunda ama cs2 valorant için 2080ti 1080ti da bile daha iyi performans alırsınız lütfen almayın aldırmayın cs2 valorant için ayarları kısmam ve arttırmam birşeye etki etmiyor yani hep aynı ortalamada fps ve input lag cok yüksek 7-8 -vulkan ile başlatınca da öyle çok düşmüyor eğer arada giriyorsanız valo cs2 kesinlikle alınır ancak cs2 ve valo için satıp başka bir şey alayım dersiniz kendimde böyle oldu bütün unlost fps arttırma o fps arttırma bu fps arttırma yapmama rağmen cs2 de berbat valorantta 300 250 civarında 3ms ile yağ gibi oynuyordum ama valorantta yinede bi 300 altına düşmemesini beklerdim
bu arada bende 75hz 1440x900 monitör var. 2k falan diyorsunuz monitör almicam sistem çöp mü oluronu ben dedim b580 yüksek orta kart bu yüzden fhd dede sorun yastaabilir (tam performansını kullnanamaz ve dar bogaz yapar) lakin 5600 ilede sorun yok tekrardan bi baktım
evt haklısının birde öyle saçma bir kart ama en sor driverlarda valoda vbir tık düzelmişti
5 bin lira civarına alın bir monitor hocam elinizdekini satıp birazda para biriktirip 75hz ne minimum 144hz IPS önerim.hikayeli oyunlara param yetişmiyor o yüzden oynamıyorum
bu arada bende 75hz 1440x900 monitör var. 2k falan diyorsunuz monitör almicam sistem çöp mü olur
2. elde dolandırılma ihtimalim var o yüzden bulaşmak istemiyorum. ailem de hayatta izin vermez bir kere söylemiştim. benim monitörü kullanabileceğim sistem yok mudur performans çok mu kötü olur5 bin lira civarına alın bir monitor hocam elinizdekini satıp birazda para biriktirip 75hz ne minimum 144hz IPS önerim.
144 hz olacaksa monitorunuz arc b580li sistemide rahatlıkla toplayabilirsiniz 180hz ve sonrasında tam performans alamayabiliyorsunuz eğlencesine giriyorsanız 3-5 ms input lagı hissetmezsiniz bile 165 - 180 veya 144 hz bir full hd monitör alıp arc b580'li sistem ile toplayın ancak full 2. el toplarsanız çok daha iyi sistem toplarsınız ramleri sıfır alın anakartı sıfır alın ssdyi sıfır alın yeterli gerisini full 2. el birde power supply ile kasa sıfır alın oda önemli 2.000 liraya kampanya cash back falan filan power suplylı kasa bulursunuz
hocam fhd dahi deil isterseniz hocam buna monitöre de bir sistem toplarım lakin hocam çok memun kalmazsınız monitörden zaten2. elde dolandırılma ihtimalim var o yüzden bulaşmak istemiyorum. ailem de hayatta izin vermez bir kere söylemiştim. benim monitörü kullanabileceğim sistem yok mudur performans çok mu kötü olur
monitör dahil lazım bana o zaman her şey masraf ya. monitör dahil önerebilir misiniz bütçem kadarıhocam fhd dahi deil isterseniz hocam buna monitöre de bir sistem toplarım lakin hocam çok memun kalmazsınız monitörden zaten
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-165-hz-oyuncu-u-fiyati,896338418.html ...