Neler Yeni

Max 20k laptop onerisi

Carl-S

80+ Gold
Bahsettiğiniz laptop alınabilir isterseniz buna bakabilirsiniz.

mfimmel

80+ Silver
Hem oyun hem yazilim icin https://www.arcelik.com.tr/laptop/l...yar?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.45.7 bu laptop iyi midir? sizin önerileriniz nelerdie

Bunu alıp RAM'i aynısından bir 8GB daha al.

Normalde bununla neredeyse aynı özellikte 3 laptop daha var fakat hiçbiri 165 hz değil o yüzden bunu yapmanı öneririm.

MorGe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ardacan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunu alıp RAM'i aynısından bir 8GB daha al.

Normalde bununla neredeyse aynı özellikte 3 laptop daha var fakat hiçbiri 165 hz değil o yüzden bunu yapmanı öneririm.
Sonradan bisey alip ugrasmak istemiyorum o yuzden bu laptop tercih ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsettiğiniz laptop alınabilir isterseniz buna bakabilirsiniz.
Sizin oneriniz nedir

Ege Hanedar

80+ Bronze
omen 15 alabilirsiniz lenevo ekran olarak biraz daha iyi olmasi lazim srgb orani fazla.

mfimmel

80+ Silver
Sonradan bisey alip ugrasmak istemiyorum o yuzden bu laptop tercih ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin oneriniz nedir
Aldığın laptopa sadece bulunan RAM'in aynısından bir 8 GB daha alarak monte edeceksin. Bence değer sonuçta her hafta her ay PC almıyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Emin
Aldığın laptopa sadece bulunan RAM'in aynısından bir 8 GB daha alarak monte edeceksin. Bence değer sonuçta her hafta her ay PC almıyoruz.
Ram ekle demissinde . Ram ekledi diyelim , SSD ? İlk atilanda 1 TB , sizinki de 512, işlemci ilk atilanda R7 5800h, sizinkinde R5 5600h . Bu seferde ssd ve işlemcide düşük kalacak. Ve arkadaşın attığı üründe 165 Hz bu arada.

mfimmel

80+ Silver
Ram ekle demissinde . Ram ekledi diyelim , SSD ? İlk atilanda 1 TB , sizinki de 512, işlemci ilk atilanda R7 5800h, sizinkinde R5 5600h . Bu seferde ssd ve işlemcide düşük kalacak. Ve arkadaşın attığı üründe 165 Hz bu arada.
Kardeşim ilk atılan sistemde ekran kartı olmadığını farketmedin sanırım ya da ben telefondayim bana mı gözükmüyor ekran kartsız bir çeşit apu laptop o benim attigim ise RTX 3060 aradaki farki biliyorsundur umarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Emin
Kardeşim ilk atılan sistemde ekran kartı olmadığını farketmedin sanırım ya da ben telefondayim bana mı gözükmüyor ekran kartsız bir çeşit apu laptop o benim attigim ise RTX 3060 aradaki farki biliyorsundur umarım.
Arçelik , Beko sitesinden bakarsan göreceğin o hocam. Modeli kopyalayıp Google da araştırma yapsan goreceksin . Özelliklerine buradan bak. 1 TB SSD, 165hz ekran, Rtx 3050 90w ekran kartı , R7 5800h işlemci vs.

Top Bottom