Ne için kullanılacakBi arkadaşa lazım he önerirsiniz
www.n11.com
Bütçe biraz artsa daha iyi modeller var, mesela bu her oyunu maksimum düşük-orta ayarlarda açar ama 23-24 K bandındaki laptoplar yüksek ayarlarda bile açarOyun ders genellikle oyun
Bende dedim aynısını lakin çıkamam dedi düşük bütçedeki laptopları çok bilmediğim için konu açtımLaptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bütçe biraz artsa daha iyi modeller var, mesela bu her oyunu maksimum düşük-orta ayarlarda açar ama 23-24 K bandındaki laptoplar yüksek ayarlarda bile açar
Azıcık bile mi artamaz.Bende dedim aynısını lakin çıkamam dedi düşük bütçedeki laptopları çok bilmediğim için konu açtım
20 K lık bilgisayarlarda ağır oyun oynamayacağını bilerek alsın o zaman. Last of us falan oynayacaksa 4000 fazla versinAttım zaten o laptopu yok dedi
Yok zaten biraz vizyonsuz arkadaş çok oyun bilmiyor sıkıntı olmaz o yüzden20 K lık bilgisayarlarda ağır oyun oynamayacağını bilerek alsın o zaman. Last of us falan oynayacaksa 4000 fazla versin
Haaa tamam o zamanYok zaten biraz vizyonsuz arkadaş çok oyun bilmiyor sıkıntı olmaz o yüzden
hoi 4 oynanacaksa gt 730 bile yeterYok hoi4 oynayacakmış