James Donkey 712 nasıldır?mikrofonu bi tık kötü ancak kulağa oturuşu vs olarak çok iyidir bizzat kullanıyorum Rampage Rogue 7.1 öneririm şahsen ben.
James Donkey 712 nasıldır![]()
Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 735,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
daha önce hiç incelemesine bakmadım yada kullanmadım.James Donkey 712 nasıldır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
James Donkey 712 nasıldır
düşünülebilir bi' model.James Donkey 712 nasıldır?
James Donkey 712 nasıldır
Kararsız kaldığımı belirteyim ama Sanırsam RGW9 seçerdim.teşekkürler
ikisi arasında hangisi daha iyi
4 ay kullandım ve kırıldı. Kırılan yerleri ise bu kafa boyuna göre ayarlama demirleri. Yani bunu bilerek alın. Onun dışında güzeldi her şeyi. Şuan Drop Plus'a geçtim son derece memnunum![]()
Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 735,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önemli değil. İyi forumlar.tamamdır teşekkürler![]()
4 ay kullandım ve kırıldı. Kırılan yerleri ise bu kafa boyuna göre ayarlama demirleri. Yani bunu bilerek alın. Onun dışında güzeldi her şeyi. Şuan Drop Plus'a geçtim son derece memnunummi
mikrofon kalitesi nasıl ses kasma vs nasıldı oyunlarda4 ay kullandım ve kırıldı. Kırılan yerleri ise bu kafa boyuna göre ayarlama demirleri. Yani bunu bilerek alın. Onun dışında güzeldi her şeyi. Şuan Drop Plus'a geçtim son derece memnunum
Ses kasması güzeldi, mikrofon kalitesi ise gerçekten performansı güzeldi hiçbir sorun yaşamadım.mikrofon kalitesi nasıl ses kasma vs nasıldı oyunlarda