Max 250 TL Gaming Mouse + Mousepad Önerisi

MeReKGs67

80+
Reaksiyon skoru
123
Arkadaşlar şuan kullandığım Everest DLM 355 modelini yaklaşık 4 seneden beri kullanıyorum artık eskidi düzgün basmamaya başladı sağ tıkı. Mousepad ise bilgisayarcıdan aldığım 15 liralık dandik bir mousepad. Herhangi bir RGB takıntım yok kaliteli olsun yeter 1,94 boyunda olduğumdan ötürü elim büyük ona göre :) Şu sıralar rust oynuyorum.

Logitecg g300s elin küçükse kesinlikle öneririm yanında mousepade de veriyorlardı fiyatı o civarlarda hatırlamıyorum şuan 2 yıl kullanmıştım on numara✅

Rival 110 alabilirsiniz fiyati bakimdan guzel mouse

Logitecg g300s elin küçükse kesinlikle öneririm yanında mousepade de veriyorlardı fiyatı o civarlarda hatırlamıyorum şuan 2 yıl kullanmıştım on numara✅
Elimin büyük olduğunu yukarıda belirttim yaklaşık bileğimden orta parmağımın ucuna kadar 20 cm.

g300s'in sol sağ clicklerinin yanlarında ikişer tane toplam 4 tane tuş var onlar rahatsız eder mi acaba diye düşünmüyorum değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence bunu düşünebilirsiniz. Elinizdeki mousepad ile idare edip sonradan yeni bir mousepad alabilirsiniz bence.
Büyük el için ufak gelebilir diyenler olmuş yorumlarda

Son düzenleme:
Elimin büyük olduğunu yukarıda belirttim yaklaşık bileğimden orta parmağımın ucuna kadar 20 cm.

g300s'in sol sağ clicklerinin yanlarında ikişer tane toplam 4 tane tuş var onlar rahatsız eder mi acaba diye düşünmüyorum değil

O zaman bütçeyi az daha arttırıp Rival 300s almanızı öneririm.

Arkadaşlar şuan kullandığım Everest DLM 355 modelini yaklaşık 4 seneden beri kullanıyorum artık eskidi düzgün basmamaya başladı sağ tıkı. Mousepad ise bilgisayarcıdan aldığım 15 liralık dandik bir mousepad. Herhangi bir RGB takıntım yok kaliteli olsun yeter 1,94 boyunda olduğumdan ötürü elim büyük ona göre :) Şu sıralar rust oynuyorum.
mouse pad ucuz bişi 6 7 TL

O zaman bütçeyi az daha arttırıp Rival 300s almanızı öneririm.
Birde mousepad ile idare edebilirsiniz demişsiniz ama ben ileride pek alma imkanım olmayabilir o yüzden ikisini de beraber almak istiyorum şunlar hakkında ne dersiniz

Daha tavsiye alabilirim

Son düzenleme:

Benim ilk mouselarımdan o benim elin uzunluğu 25cm kullandığım zaman 18-19 vardır,yine küçütü ama çok kalite mouse hiç basmadım o tuşlarada.

12 gün geçti ama mouse pad ptt kargo sağolsun anca geldi eski mousepadde kullanmak istemedim g102 genel anlamda güzel ama bence büyük elli arkadaşlarım daha büyük bir fare alsınlar çünkü serçe parmağım biraz rahatsız kaldı sağ tarafta pek yer yok koymaya onun dışında RGB si yazılımı güzel. Mouse Pad bunu aldım bu arada ve güzel https://www.hepsiburada.com/rampage...yuncu-mouse-pad-p-BS400110?magaza=Hepsiburada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,574
Üyeler
189,111
Son üye
Desibel51
Geri