- Bütçe
- 2500
Merhaba dostlar başlıktada belirttiğim gibi 2500-2700 tl arası telefon önerilerinizi bekliyorum. Telefonda oyun oynanmıyacak sadece sosyal medya fotoğraf video gibi şeylerde kullanılacak önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba dostlar başlıktada belirttiğim gibi 2500-2700 TL arası telefon önerilerinizi bekliyorum. Telefonda oyun oynanmıyacak sadece sosyal medya fotoğraf video gibi şeylerde kullanılacak önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
İkisini bi karşılaştırdım hiç öyld gözükmüyo (site epey).Venüs Z40 Alın
O fiyata Max 64 GB Note 8 alırsınız
Redmi Note 8'den işlemci/depolama/ekran tarafında iyi Venüs Z40
İyi bak derim 48 MP kamera ile göz boyamışlar, işlemci helio P70 Daha iyiİkisini bi karşılaştırdım hiç öyld gözükmüyo (site epey).
Olabilir zaten her site farklı gösteriyo (gülmene gerek yoktu be qral)İyi bak derim 48 MP kamera ile göz boyamışlar, işlemci helio P70 Daha iyi
Ekranı LCD değil Amoled FHD+
Xiaomi Note 8
Venüs Z40 Alın
O fiyata Max 64 GB Note 8 alırsınız
Redmi Note 8'den işlemci/depolama/ekran tarafında iyi Venüs Z40
Son bir adet kalmış, bir an önce almanızı öneririm. İçerisinde 720G işlemci bulunuyor.![]()
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2024 - n11
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
![]()
İyi bak derim 48 MP kamera ile göz boyamışlar, işlemci helio P70 Daha iyi
Ekranı LCD değil Amoled FHD+
Aklımda redmi note 8 yada redmi 9T var hangisini önerirsiniz yada farklı var mı önereceğiniz?İkisini bi karşılaştırdım hiç öyld gözükmüyo (site epey).
İthalatçı garantili Redmi Note 9S almanızı öneriyorum yukarıda dediğim gibi. Performans olarak diğerlerinden daha iyi.Aklımda redmi note 8 yada redmi 9T var hangisini önerirsiniz yada farklı var mı önereceğiniz?
anladım ithalatçı garantilide bir sıkıntı olur mu usta nasıl oluyor olayını bilmiyorum çünkü birde yeterli olurmu bu telefon çok zorlanmıyacak zaten sosyal emdya fotoğraf video için sadeceİthalatçı garantili Redmi Note 9S almanızı öneriyorum yukarıda dediğim gibi. Performans olarak diğerlerinden daha iyi.
Sorun çıkarsa ithalatı sağlayan firmaya kargoyu yolluyorsunuz ve ilgileniyorlar. Pek sorun olacağını sanmıyorum. Ama her türlü Note 9S bu yukarıdaki cihazlardan iyidir. Ayrıca dediğiniz işi rahatlıkla görür.anladım ithalatçı garantilide bir sıkıntı olur mu usta nasıl oluyor olayını bilmiyorum çünkü birde yeterli olurmu bu telefon çok zorlanmıyacak zaten sosyal emdya fotoğraf video için sadece
Note 8 öneririm. Bir süre kullandım, taş gibi telefon.Aklımda redmi note 8 yada redmi 9T var hangisini önerirsiniz yada farklı var mı önereceğiniz?