Öneri Max 2500tlye klavye+kulaklık önerisi

xurnashaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
313
Bütçe
2500
max 2500 tl var klavye düzgün çalışsa yeter programlama mekanik vs hiç umursamıyorum klavyede ama kulaklık bütçede iyi bir şey olursa güzel olur arctis 1 den geçicem çok kötü durumda arctis1

hocam tercih sebebi ile maalesef s*nerjiden alamam, attığınız kulaklık güzel duruyor fakat claws hakkında pek bir bilgi bulamıyorum iyi bir marka mı ?
Kasım indiriminde çok övüldü claws iyi markadırda kulaklığını kullanmadım

Site güvenilir mi hocam ? klavye arayışındaydım hoşuma gitti.
Yeşil forumda 3 4 kişi önerdiler direkt sanal kart ile aldım. site güvenilir sanırsam önerenlerden iki kişide yüksek rütbeli yüksek mesajlıydı. Ankara yenimahallede oturuyorum hepsijet çıktı kargo.

Site güvenilir değil, gank sitesi whatsapp vs bakmıyor geri dönüş yapmıyor birkaç aydır bilginiz olsun.

Site güvenilir değil, gank sitesi whatsapp vs bakmıyor geri dönüş yapmıyor birkaç aydır bilginiz olsun.
Güvenilir hocam taşınma aşamasındalarmış ondan ötürü hatlardan iletişim sağlanamamış kargomda sorun çıkınca site sahibi ile konuştum bizzat ilgilendi sonuna kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Site güvenilir mi hocam ? klavye arayışındaydım hoşuma gitti.
Klavye geldi hocam bu klavyeyi düşünüyorsanız çok kaliteli geldi bana çok sessiz tak tuk vurmuyor diğer membran klavyeler gibi sadece bana tuşun altındaki triggerı ile aralığı diğer kullandığım g69k klavyeye göre daha kısa geldi fakat alışırım gibi duruyor malzeme kalitesini çok beğendim

Geri