Neler Yeni

Max 30 31 Bin TL Hazır Sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
max 30 31 k yı geçmeyecek hazır sistem bakıyorum.

en uygun olarak bunu buldum 2 k monitör almayı düşünüyorum ekran kartını 16gb yapmasam yeterli olur mu?
Şuan bundan daha iyi alınabilecek başka bir sistem var mı ?

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
max 30 31 k yı geçmeyecek hazır sistem bakıyorum.

en uygun olarak bunu buldum 2 k monitör almayı düşünüyorum ekran kartını 16gb yapmasam yeterli olur mu?
Şuan bundan daha iyi alınabilecek başka bir sistem var mı ?
Bu sistem pek de uygun değil dostum haberin olsun.
Bu sisteme hemen çök derim hocam.Stok biterse indirim de gider.SSD kısmından Micron 2400 seçersen daha da tatlı olur.Başka bir özelleştirmeye gerek yok.

Ysuflix

80+ Gold
Bu sisteme hemen çök derim hocam.Stok biterse indirim de gider.SSD kısmından Micron 2400 seçersen daha da tatlı olur.Başka bir özelleştirmeye gerek yok.
Katılıyorum peerless assassin 120 se de var hem. 7600 xt kötü bi kart değil. Alınır bence.

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Katılıyorum peerless assassin 120 se de var hem. 7600 xt kötü bi kart değil. Alınır bence.
Hocam ramler 32, 7500f'in ön bellek i5'ten daha fazla bu da oyunlarda avantaj.7600xt 4060ti dengi bir kart.Yani belki bi ufak altında kalıyor olabilir tam emin değilim.Ama Asus Dual serisi yani güzel bir soğutması da var.Soğutucu da var mis gibi.Yani sırf 4060ti için diğer sisteme değmez kesinlikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütcemi yükseltip bunu almayı düşünüyorum değer mi başka öneriniz varmıdır?
Soğutma olarakta üstündeki deepcool yeterli olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ramler 32, 7500f'in ön bellek i5'ten daha fazla bu da oyunlarda avantaj.7600xt 4060ti dengi bir kart.Yani belki bi ufak altında kalıyor olabilir tam emin değilim.Ama Asus Dual serisi yani güzel bir soğutması da var.Soğutucu da var mis gibi.Yani sırf 4060ti için diğer sisteme değmez kesinlikle.
Bütcemi yükseltip 34 klık Vok v9 sistemi almayı 7800xt li olan düşünüyorum değer mi başka öneriniz varmıdır? ne yazıkki link falanda atamıyorum

Ysuflix

80+ Gold
Bütcemi yükseltip bunu almayı düşünüyorum değer mi başka öneriniz varmıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütcemi yükseltip 34 klık Vok v9 sistemi almayı 7800xt li olan düşünüyorum değer mi başka öneriniz varmıdır? ne yazıkki link falanda atamıyorum
yeterli olur soğutma. eğer bütçen varsa kasayı corsair 3000d yap derim 3000d ile bu hafta içinde 3-4 tane pc topladım efsane bi kasa ve deepcoolun o kasası çok sıkıcı ve boş bi kasa. rgb değil, tasarımı kötü. sadece tek olayı malzeme kalitesinin iyi olması.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeterli olur soğutma. eğer bütçen varsa kasayı corsair 3000d yap derim 3000d ile bu hafta içinde 3-4 tane pc topladım efsane bi kasa ve deepcoolun o kasası çok sıkıcı ve boş bi kasa. rgb değil, tasarımı kötü. sadece tek olayı malzeme kalitesinin iyi olması.
Teşekkür ederim bütcemi fazlasıyla zorladım daha fazla verebilmem mümkün değil. Ssd yi 200tl farkla NV3 E yükseltip sistemi almayı düşünüyorum. Yanına da max 8 bine bir 2k monitör bakıyorum şuanlık Teşekkürler.

Top Bottom