Corolla almam bindim ve hiç memnun kalmadım kalite işçilik sıfır motor performansı yok yalıtım rezalet yol tutuşu güven vermiyor
+ tarafları ise donanımı çok iyi iç hacmi geniş konforlu rahat
Full paket Toyota Corolla 1.6 tercih edebilirsiniz.
Ford Focus 1.5 tercih edebilirsiniz.
Peugeot 2008 1.2 tercih edebilirsiniz.
Skoda Skala tercih edebilirsiniz.
Renault Megane 4'e de bakabilirsiniz.
Corolla almam bindim ve hiç memnun kalmadım kalite işçilik sıfır motor performansı yok yalıtım rezalet yol tutuşu güven vermiyor
+ tarafları ise donanımı çok iyi iç hacmi geniş konforlu rahat
İlk defa corolla hakkında böyle yorumlar duydum ilginç.
Bana sallıyorsunuz gibi geldi
Corolla bahsettiğiniz gibi bir araba değil çünkü
Abartıyorsunuz yada
1.4d 2010 model corollaya bindim o bütçe de ki çoğu araçtan kaliteli konforlu ve güçlü(yazılım var belki o yüzdendir).Gücü beni tatmin ediyor işçilik konusunda da gayet güzeldi.
1.4d 2010 model corollaya bindim o bütçe de ki çoğu araçtan kaliteli konforlu ve güçlü(yazılım var belki o yüzdendir).Gücü beni tatmin ediyor işçilik konusunda da gayet güzeldi.
İlk defa corolla hakkında böyle yorumlar duydum ilginç.
Bana sallıyorsunuz gibi geldi
Corolla bahsettiğiniz gibi bir araba değil çünkü
Abartıyorsunuz yada
Hayır hocam bizimde zamanında Corollamız oldu 2004 /2007 /2009 model lakin bu son kasayı hiç beğenmedim.
Sallamasyon bir şey yok rakipleri karşısında yol tutuşu yalıtımı kalitesi gerçekten kötü ön konsolun derisini standart bir bez ile silin çiziliyor çok narin olmanız gerekiyor yani nasıl desem araçta bir teneke hissiyatı var.
Corolla yerine 1.3 TCE İcon Megane daha mantıklı olacaktır.
2010 ile 2020 aynı değil hocam 2009 modeline sahip olduk segmentine göre yılına göre başarılı bir araçtı ama şu an 300.000 tl corollaya vermek bana kalırsa parayı çöpe atmak demektir.
Ayrıca 1.8 Hybirdlerin vergisi yüksek diye biliyorum.
Suv düşünürse arkadaş 2017/18 Tucson bakabilir.
Hayır hocam bizimde zamanında Corollamız oldu 2004 /2007 /2009 model lakin bu son kasayı hiç beğenmedim.
Sallamasyon bir şey yok rakipleri karşısında yol tutuşu yalıtımı kalitesi gerçekten kötü ön konsolun derisini standart bir bez ile silin çiziliyor çok narin olmanız gerekiyor yani nasıl desem araçta bir teneke hissiyatı var.
Corolla yerine 1.3 TCE İcon Megane daha mantıklı olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2010 ile 2020 aynı değil hocam 2009 modeline sahip olduk segmentine göre yılına göre başarılı bir araçtı ama şu an 300.000 TL corollaya vermek bana kalırsa parayı çöpe atmak demektir.
Ayrıca 1.8 Hybirdlerin vergisi yüksek diye biliyorum.
Suv düşünürse arkadaş 2017/18 Tucson bakabilir.
ikinci el dese çok daha iyi tercihler mevcut zaten ancak 0 dediği için kriterler biraz daha daralıyor.300.000tl bütçe ile civic megane corolla ve aklıma gelmeyen bir kaç model daha var(sedan olarak).Açıkcası bunların arasından ben corollayı tercih ederim.
ikinci el dese çok daha iyi tercihler mevcut zaten ancak 0 dediği için kriterler biraz daha daralıyor.300.000tl bütçe ile civic megane corolla ve aklıma gelmeyen bir kaç model daha var(sedan olarak).Açıkcası bunların arasından ben corollayı tercih ederim.