Alınmaz diyen kitle kullanmadan markaya bakıp boş yapan kişiler,gayette alınır.
Genel olarak rahat bir kulaklık,alışınca ağrı yapmıyor diyor kullanıcıları.
İncelemeleri de var bakabilirsin.
Selamlar, bugün sizlere 200-300 fiyat aralığındaki fiyat/performans anlamında üstün kalite sunan Rampage markasının Comfort (RGW9) modelini ele alacağım. Satın almak isteyenler için satış linki ; Rampage Comfort Kutu, kutu içeriği ve kargolama ; Ürünü Trendyol'dan Gamemar adlı satıcıdan 230...
forum.donanimarsivi.com
Selamlar merhabalar ilk incelemem umarım beğenirsiniz :D hepsiburada üzerinden satın aldım (en uygunu orası şuanda) https://www.hepsiburada.com/rampage-rgw9-comfort-siyah-usb-7-1-rmikrofonlu-oyuncu-kulaklik-pm-HB00000IHB9I şuan anlık fiyat 269 tl (3-4 gün önce sipariş ettim 254 müydü neydi...
forum.donanimarsivi.com
Merhaba, bugün bir süredir kullandığım Rampage Comfort'u artılarıyla ve eksileriyle sizlere aktaracağım. Almayı düşünen veya merak eden arkadaşların okumasını tavsiye ederim. Satış Linki: Rampage RGW9 Comfort İncelemeyi yaptığım sırada ürünün fiyatı 267,30₺. Hepsiburada'nın 50₺'lik indirimi...
forum.donanimarsivi.com
Ayrıca hepsiburada ilk siparişe özel 50 TL indirim ile 200 liraya alabilirsin.
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...
forum.donanimarsivi.com