Yazın Dolar'ın 8-9 olmayacağı garantisini verebiliyorsan bekle.G402 alicam teknosa da incirindeymiş yazın dahada düşer aslında
Dolar zaten aldı başını da bir sınavım var maalesef sınavdan sonra direk gidip alicam bide g402den iyi mouse var mı bu fiyata bence yoktur çokYazın Dolar'ın 8-9 olmayacağı garantisini verebiliyorsan bekle.
yani sensör olarak muadilleri var ama bence tuş sayısı yazılım ve tutuş olarak en iyisi G402. LoL falan oynayanlar için makro atanabilir tuş sayısı fazla olduğundan iyi bir seçenek.Dolar zaten aldı başını da bir sınavım var maalesef sınavdan sonra direk gidip alicam bide g402den iyi mouse var mı bu fiyata bence yoktur çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Cs go oynuyorum farklı seçeneğe yönelirsem ne olabiliryani sensör olarak muadilleri var ama bence tuş sayısı yazılım ve tutuş olarak en iyisi G402. LoL falan oynayanlar için makro atanabilir tuş sayısı fazla olduğundan iyi bir seçenek.
Bence farklı bir konu açın şu anlık. Etiketleyin beni oradan yardımcı olalım bu konu uzamasın. CSiçin de iyi bir seçenektir alınabilir hele hele 300tl iken.Cs go oynuyorum farklı seçeneğe yönelirsem ne olabilir
Niye ki ben tavsiye istedim sadece rahatsız olduysan yazmayabilirsinBence farklı bir konu açın şu anlık. Etiketleyin beni oradan yardımcı olalım bu konu uzamasın. CSiçin de iyi bir seçenektir alınabilir hele hele 300tl iken.
Ha yok rahatsız olmak değil. Sadece arkadaşın konusu uzuyor yeni bir konu açarak farklı alternatifleri karşılaştırabiliriz bu yüzdenNiye ki ben tavsiye istedim sadece rahatsız olduysan yazmayabilirsin
Tamam teşekkürlerHa yok rahatsız olmak değil. Sadece arkadaşın konusu uzuyor yeni bir konu açarak farklı alternatifleri karşılaştırabiliriz bu yüzden.