- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Razer Deathadder V2 mini
İyi diyebiliriz ama bu fiyata alınmaz.hocam rival 3 fiyatını haketmiyor ama iyi bir mouse mudur?
eyvallah 270 e aldım 350 fazla corsair glaive vardı 400 tl o nasılİyi diyebiliriz ama bu fiyata alınmaz.
O model hakkında bilgim yok maalesef.eyvallah 270 e aldım 350 fazla corsair glaive vardı 400 TL o nasıl
tamadır hocam teşekürlerO model hakkında bilgim yok maalesef.
Ona cehennemde görüşürüz de benim adıma. Ben onla bi görüşürüm.Takıntısı varmış . Evet güzel modeller.
rog gladius 2 core bakabilirsin,ben kullanıyorum gayet memnunum.İlla 300Tl olmasına gerek yok 200-300Arası olsa olur. İyi bişeyse 300E kadar yükselebilir.
Bu modellee mantıklı bir de deathadder v2 miniyi ekleyebiliriz alternatiflere.G102/203, Rival 3 almayın. Rival 3 fiyatını hak etmiyor ve scroll'unda yay sesi sorunu, LOD sorunu var.
G102 ve G203 Lightsync modellerde mercury sensör kullanılmıyor
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...www.technopat.net
HyperX Pulsefire FPS Pro HX-MC003B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire FPS Pro HX-MC003B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire FPS Pro HX-MC003B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comHP OMEN Vector 8BC53AA RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP OMEN Vector 8BC53AA RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP OMEN Vector 8BC53AA RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 845,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comHP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
HP OMEN 600 çok öneriyorlar hocam fiyat Performans olarakİlla 300Tl olmasına gerek yok 200-300Arası olsa olur. İyi bişeyse 300E kadar yükselebilir.
Artık alınmaz, 250 tl olmuş.HP OMEN 600 çok öneriyorlar hocam fiyat Performans olarak
Artık alınmaz, 250 TL olmuş.