Max 300TL Red Switch Klavye Önerisi

yigitrocks

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
Türkçe harf dizilimi olursa daha iyi olur. Başta GamePower Ogre RGB almıştım ama bazı tuşları dışa doğru kavisli ve İngilizce harfler bi tık sıkıntı olucak gibi duruyor. Siparişi daha iptal etmedim 1 hafta kullanıp öyle iade edicem. Umarım alışabilirim yoksa iade edip başka bir klavye alıcam. Red switch, Türkçe bir klavye önerisi yaparsanız sevinirim. GamePower Warlock gibi yay sesi sorunu şikayetleri olan klavyeler önermezseniz sevinirim. 270TL'ye bulabilirseniz daha iyi olur max bütçem 300 ama 270 çok daha rahatlatır.

Mekanik şart değilse hyperX alloy membrane önerebilirim bi de logitech in membrane klavyesi var bakabilirsin

Az önce bir konuda'da bu klavyeyi tavsiye ettim. Bence 175₺ daha koyabilirsin diye düşünüyorum :) Almışken sağlam al hocam. Cooler Master Ck350 Red Switch ( alırsan şimdiden hayırlı olsun )

1. si max bütçem 300TL 2. si linkleri bu şekilde paylaşman yasak. Ben görevimi yaparak şikayet ediyorum artık nasıl bir ceza yöntemi uygulayacaklarına yöneticiler karar verir.

1. si max bütçem 300TL 2. si linkleri bu şekilde paylaşman yasak. Ben görevimi yaparak şikayet ediyorum artık nasıl bir ceza yöntemi uygulayacaklarına yöneticiler karar verir.
Sorun yok,paramı buralardan kazanan insanım. Tavsiye'de bulundum sadece.

Türkçe harf dizilimi olursa daha iyi olur. Başta GamePower Ogre RGB almıştım ama bazı tuşları dışa doğru kavisli ve İngilizce harfler bi tık sıkıntı olucak gibi duruyor. Siparişi daha iptal etmedim 1 hafta kullanıp öyle iade edicem. Umarım alışabilirim yoksa iade edip başka bir klavye alıcam. Red switch, Türkçe bir klavye önerisi yaparsanız sevinirim. GamePower Warlock gibi yay sesi sorunu şikayetleri olan klavyeler önermezseniz sevinirim. 270TL'ye bulabilirseniz daha iyi olur max bütçem 300 ama 270 çok daha rahatlatır.
kullanınca yazsana buraya begendinmi diye ki bence en iyi secim i yapmıssın bu fiyat aralıgında

Uyarı verildi. Tekrarı olursa uzaklaştırılacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri