Neler Yeni

Öneri Max 320.000TL Araba Önerisi Alabilir Miyim

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
Bütçe
320000
Çalışanım yaşım genç yaptığım birikim ile kendime bir araba almak istiyorum tercihen otomatik vites olması fakat kesin şart değil

Önerilerinizi bekliyorum

Şuan baktığım araçlar;

Honda Civic 1.6 İES
Bmw 320i E36 Kasalar
Opel Astra GSİ 2.0
Bmw 520i E34-E39 Kasalar
Volkswagen Passat 2.8 yıl 2000

Son düzenleme:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,813
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
bende alıcağımda bende honda, opel ve hyundai accentlere bakıyorumda hiç temiz bişey bulamadım ben. Çoğu ağır hasarlı şasede işlemli araçlar, çok pahalılar ya

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Çalışanım yaşım genç yaptığım birikim ile kendime bir araba almak istiyorum tercihen otomatik vites olması fakat kesin şart değil

Önerilerinizi bekliyorum

Şuan baktığım araçlar;

Honda Civic 1.6 İES
Bmw 320i E36 Kasalar
Opel Astra GSİ 2.0
Bmw 520i E34-E39 Kasalar
Hocam alıcaksanız civic bakın derim 1.4 te bakabilirsiniz temiz
bmw isterseniz eğer e39 5 serisi bakın derim
Mercedes olarak w124 200e bakabilirsiniz üçünede iyi bakmanız gerek eski araçlar sonuçta alırkende boyasından ziyade şase podyelerde işlem varmı yürüyeni iyi mi? diye bakın derim seneye kısmetse bende alacağım bir araç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bütçedeki otomatik arabadan kimseye yarar gelmez. Temiz mümkün olduğu kadar düşük km manuel arabalara yönel. Görünüşü iyi olup motor ölü olursa kafan çok ağrır.
Kesinlikle katılıyorum

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçedeki otomatik arabadan kimseye yarar gelmez. Temiz mümkün olduğu kadar düşük km manuel arabalara yönel. Görünüşü iyi olup motor ölü olursa kafan çok ağrır.
Önemli olan temiz araba bulmak yururu şahane otomatik eski arabada dolu

Hocam alıcaksanız civic bakın derim 1.4 te bakabilirsiniz temiz
bmw isterseniz eğer e39 5 serisi bakın derim
Mercedes olarak w124 200e bakabilirsiniz üçünede iyi bakmanız gerek eski araçlar sonuçta alırkende boyasından ziyade şase podyelerde işlem varmı yürüyeni iyi mi? diye bakın derim seneye kısmetse bende alacağım bir araç

Kesinlikle katılıyorum
E39 ve 1.6 civic si lara bakiyorum

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,948
İsim
Selim

Önerilerinizi bekliyorum

Şuan baktığım araçlar;

Honda Civic 1.6 İES
Bmw 320i E36 Kasalar
Opel Astra GSİ 2.0
Bmw 520i E34-E39 Kasalar
Hızlısın gençsin ama bmw ucuz olduğuna bakma masrafı fazla belki burda konuna gelip yaa bende de var bmw masrafı az filan der çokta inanma 👍 en ufak arızası çok pahalı ve en önemlisi bu tarz arabalar hor kullanılıp drift filan atılıyor ya da çok fazla devirde çalıştırıyorlar hava atmak için. Bütçen az bu yüzden daha az masraf çıkaran arabalara yönelin mesele Opel Astra iyidir ama oda çok yakar onun dışında Honda da güzel.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hızlısın gençsin ama bmw ucuz olduğuna bakma masrafı fazla belki burda konuna gelip yaa bende de var bmw masrafı az filan der çokta inanma 👍 en ufak arızası çok pahalı ve en önemlisi bu tarz arabalar hor kullanılıp drift filan atılıyor ya da çok fazla devirde çalıştırıyorlar hava atmak için. Bütçen az bu yüzden daha az masraf çıkaran arabalara yönelin mesele Opel Astra iyidir ama oda çok yakar onun dışında Honda da güzel.
Valla hocam bmw çok isterse e39 bakmalı onun harici diğerleri e39 lardan kat kat fazla masraf çıkarıcaktır hem e39 un parçasını bulmak diğer eski modellere kıyasla daha iyi

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
E36 E34 uzak dur hocam Toplamak zahmetli iş BMW De 4 silindir Almayı tavsiye etmiyorum Baş belası

GSİ hiç gerek yok hocam adam akıllı ustası bile yok Vectra GT Dohc Motorlu aracım vardı Arabadan soğdum aracı elden geçirdim Bir türlü adam akıllı yapamadılar sattım

Önemli olan temiz araba bulmak yururu şahane otomatik eski arabada dolu

E39 ve 1.6 civic si lara bakiyorum
1.4 is bakabilirsiniz temizi var hocam 1.6 ya göre bu bütçeler de Clio da bakabilirsiniz E36 E34 GSI binecekseniz Usta ilk başta Sonra Zaman Sonra da para E36 E34 ucuz olduğuna aldanmayın Şehir dışına E36 320i için gittim araç vitese geçmiyor 5 tane BMW baktım Çoğu Elektrik Tesisat berbat Diferansiyel sorunu var

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
E36 E34 uzak dur hocam Toplamak zahmetli iş BMW De 4 silindir Almayı tavsiye etmiyorum Baş belası

GSİ hiç gerek yok hocam adam akıllı ustası bile yok Vectra GT Dohc Motorlu aracım vardı Arabadan soğdum aracı elden geçirdim Bir türlü adam akıllı yapamadılar sattım

1.4 is bakabilirsiniz temizi var hocam 1.6 ya göre bu bütçeler de Clio da bakabilirsiniz E36 E34 GSI binecekseniz Usta ilk başta Sonra Zaman Sonra da para E36 E34 ucuz olduğuna aldanmayın Şehir dışına E36 320i için gittim araç vitese geçmiyor 5 tane BMW baktım Çoğu Elektrik Tesisat berbat Diferansiyel sorunu var
Ben açık söyleyeyim hız, drift falan işim yok ama arabanın duruşuna çok değer veriyorum E39 o yüzden favori kasam ama şuan butcem yetmiyor temizlerine

Ne yapsam bilemedim

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Koray Yıldız
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Altın al.

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ömer taha
Instagram
omertahaiscii

Önerilerinizi bekliyorum

Şuan baktığım araçlar;

Honda Civic 1.6 İES
Bmw 320i E36 Kasalar
Opel Astra GSİ 2.0
Bmw 520i E34-E39 Kasalar
Kardesim sana tavsiyem kesinlikle milletin sozune kanım “kanka git bmw al, mercedes al, eski meski ama aracta yok yok” diyen insanlari dinleyip, bmw mercedes gibi, özellikle BMW gibi araclarin eski modellerini alma, sanayiye gidip gelme olasiligin cok yuksek. Ayrica motor hacimleri yuksektir, yakita cok paran gider. He diyosan ki tüplü abi, o daha kotu, tup kuru yakit oldugundan dolayi motoru yipratir, uzun sureli tup kullanilmis arac alinmaz. Suanki piyasaya hakim olmadigimdan dolayi arac tavsiyesi veremicem ama bu tarz eski araclardan ziyade, nispeten yeni ve dusuk segment olan araclara bak.

Top Bottom