UzunKing
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,038
bilek desteği olan bi klavye önerirmisin![]()
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bilek desteği olsaydı süper olurdu
Biri red switch, biri blue switch. Blue switch istiyorsan Dark Avenger, red switch istiyorsan K552-R al.redragon 2'un 2 modelini atmışsın hangisini almalıyım
bu arada cevap için teşekkür ederim
Kanka biri 2000 TL'lik mekanik klavye biri 300 TL'lik membran klavyeLogitech G213 al geç
Post automatically merged:
@epica59 ne oldu dostum, klavyede logitechten şaşmayız. Kendim G915 kullanıyorum
Klavyede logitechten şaşmayız (!)Kanka biri 2000 TL'lik mekanik klavye biri 300 TL'lik membran klavye![]()
Ayrı olarak alınıyor galiba, klavyeler için bilek desteği yazarsanız google a orda satıyorlar galibabilek desteği olan bi klavye önerirmisin
Post automatically merged:
bilek desteği olsaydı süper olurdu