İşlemci ryzen 7 , anakartı Gigabyte b550 , ram gskil 32 GB , M2 ssd mld 1 TB , sıvı soğutma deepcool Lee500 bunları seç 26690 TL ye 33 binden artanıda forumda ki arkadaşlara çay ısmarlarsınMerhaba, max 33 bin TL bütçe var. Sizden DDR4 hazır sistem önerisi istiyorum. İşlemcinin Ryzen 7 olmasını istiyorum. Yayın ve render yapılacak.
Teşekkürler.
Hocam PC kolik pek güven vermiyor. Daha bilindik mağazalardan önerir misiniz? lütfen.İşlemci ryzen 7 , anakartı Gigabyte b550 , ram gskil 32 GB , M2 ssd mld 1 TB , sıvı soğutma deepcool Lee500 bunları seç 26690 TL ye 33 binden artanıda forumda ki arkadaşlara çay ısmarlarsın
Merhaba, max 33 bin TL bütçe var. Sizden DDR4 hazır sistem önerisi istiyorum. İşlemcinin Ryzen 7 olmasını istiyorum. Yayın ve render yapılacak.
Teşekkürler.
daha dun bikac kisi aldi bu sistemi bitmeden al benceHocam PC kolik pek güven vermiyor. Daha bilindik mağazalardan önerir misiniz? lütfen.
Hocam neden güven vermesin baya bilinen ve baya satış yapmış bir site herhangi bir sıkıntısını görmedimHocam PC kolik pek güven vermiyor. Daha bilindik mağazalardan önerir misiniz? lütfen.
Pc kolik güvenilirHocam PC kolik pek güven vermiyor. Daha bilindik mağazalardan önerir misiniz? lütfen.
Hocam ben geçen donanım arşivi ddr5 7800 XT olan sistemi aldım . Henüz elime ulaşmadı. Almak istersen eğer 30 bine verebilirimMerhaba, max 33 bin TL bütçe var. Sizden DDR4 hazır sistem önerisi istiyorum. İşlemcinin Ryzen 7 olmasını istiyorum. Yayın ve render yapılacak.
Teşekkürler.