türkçe olacak 35 tl olacak mayonez ketçap olacak?rx 6600 ve i5 12400f ile yüksek ayarlarda kasmayacak 35tlyi geçmeyecek ve türkçe hikaye oyun önerisi olan var mı
assasin creed 2 oynmadıysan türkçe yamada atarsınrx 6600 ve i5 12400f ile yüksek ayarlarda kasmayacak 35tlyi geçmeyecek ve türkçe hikaye oyun önerisi olan var mı
30tl'ye xbox game pass satın al güzel hikayeli oyunlar varrx 6600 ve i5 12400f ile yüksek ayarlarda kasmayacak 35tlyi geçmeyecek ve türkçe hikaye oyun önerisi olan var mı
kabasakal gibi sitelerden 8 liraya 2 aylık alınabiliyor30tl'ye xbox game pass satın al güzel hikayeli oyunlar var
Aylık alıyorsun her ay yeniliyorsun ama bütün oyun kütüphanesine erişimin oluyor ve ultimate alırsan ''ultimate avantajları"nda Discord niteo gibi şeyler veriyorxbox game pass ı hiç bilmiyorum bu 30 TL aylık mı yoksa alınca hep mi bizim olucak
Aylık 30tl veriyorsun 1 ay boyunca yüzlerce oyun var. içlerinde sniper elite 5, battlefield serisi, crysis serisi, assasins creed, far cry falanda var. bana sorarsan game passteki oyunların en fazla 40 tanesi oynamaya değerxbox game pass ı hiç bilmiyorum bu 30 TL aylık mı yoksa alınca hep mi bizim olucak
şuan kabsakalda 2 aylık 8 tl alınır değil miAylık alıyorsun her ay yeniliyorsun ama bütün oyun kütüphanesine erişimin oluyor ve ultimate alırsan ''ultimate avantajları"nda Discord niteo gibi şeyler veriyor
içindeki battlefield gibi oyunlar ücretsiz miAylık 30tl veriyorsun 1 ay boyunca yüzlerce oyun var. içlerinde sniper elite 5, battlefield serisi, crysis serisi, assasins creed, far cry falanda var. bana sorarsan game passteki oyunların en fazla 40 tanesi oynamaya değer
değer tabi çok güzel oyunlar var favorim battlefield 1 ve a plague tale innocence. doom eternalda türünün en iyi oyunlarından. araba sürmeyi seviyorsan forza horizon 4-5 te var. her türlü değer 8tl hiçbişey ben ms üzerinden 1 yıldır düzenli gamepass alıyorumşuan kabsakalda 2 aylık 8 TL alınır değil mi
Ultimate de ea play de var ea playde var ise oynayabilirsinizşuan kabsakalda 2 aylık 8 TL alınır değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
içindeki battlefield gibi oyunlar ücretsiz mi
Battlefield serisinin bütün oyunları ücretsiz 1'den 5'e kadarşuan kabsakalda 2 aylık 8 TL alınır değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
içindeki battlefield gibi oyunlar ücretsiz mi
var ben battlefield serisini gamepass üzerinden bitirdimUltimate de ea play de var ea playde var ise oynayabilirsiniz