Max 35 TL'ye Hikaye Oyun Önerisi

Ziya Efe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
105
rx 6600 ve i5 12400f ile yüksek ayarlarda kasmayacak 35tlyi geçmeyecek ve türkçe hikaye oyun önerisi olan var mı

rx 6600 ve i5 12400f ile yüksek ayarlarda kasmayacak 35tlyi geçmeyecek ve türkçe hikaye oyun önerisi olan var mı
30tl'ye xbox game pass satın al güzel hikayeli oyunlar var

xbox game pass ı hiç bilmiyorum bu 30 TL aylık mı yoksa alınca hep mi bizim olucak
Aylık alıyorsun her ay yeniliyorsun ama bütün oyun kütüphanesine erişimin oluyor ve ultimate alırsan ''ultimate avantajları"nda Discord niteo gibi şeyler veriyor

xbox game pass ı hiç bilmiyorum bu 30 TL aylık mı yoksa alınca hep mi bizim olucak
Aylık 30tl veriyorsun 1 ay boyunca yüzlerce oyun var. içlerinde sniper elite 5, battlefield serisi, crysis serisi, assasins creed, far cry falanda var. bana sorarsan game passteki oyunların en fazla 40 tanesi oynamaya değer

Aylık alıyorsun her ay yeniliyorsun ama bütün oyun kütüphanesine erişimin oluyor ve ultimate alırsan ''ultimate avantajları"nda Discord niteo gibi şeyler veriyor
şuan kabsakalda 2 aylık 8 tl alınır değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aylık 30tl veriyorsun 1 ay boyunca yüzlerce oyun var. içlerinde sniper elite 5, battlefield serisi, crysis serisi, assasins creed, far cry falanda var. bana sorarsan game passteki oyunların en fazla 40 tanesi oynamaya değer
içindeki battlefield gibi oyunlar ücretsiz mi

şuan kabsakalda 2 aylık 8 TL alınır değil mi
değer tabi çok güzel oyunlar var favorim battlefield 1 ve a plague tale innocence. doom eternalda türünün en iyi oyunlarından. araba sürmeyi seviyorsan forza horizon 4-5 te var. her türlü değer 8tl hiçbişey ben ms üzerinden 1 yıldır düzenli gamepass alıyorum

Ultimate de ea play de var ea playde var ise oynayabilirsiniz

Battlefield serisinin bütün oyunları ücretsiz 1'den 5'e kadar

Ultimate de ea play de var ea playde var ise oynayabilirsiniz
var ben battlefield serisini gamepass üzerinden bitirdim

Geri