Aştığın bütçeye değecektir klavye emin olabilirsin, kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.Bu fiyata en fiyat performans olan hangisi pusat serisi mouse alacağım sizce pusat serisi k3 pro yu alayım mı bütçeyi aşarak ?
Kanka biraz çınlama sesi var ben biraz daha sessiz bir klavye istiyorum hani bastığını hissettirmeyecek şekilde değil de çınlama sesi daha az olan bir klavye önerin yok mu ?Aştığın bütçeye değecektir klavye emin olabilirsin, kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.
alınmaz çok fazla şikayet olan bir ürün. Yeni serileri çöpgamepower warlock
4 aydır kullanıyorum sorunsuzalınmaz çok fazla şikayet olan bir ürün. Yeni serileri çöp
Bu klavyede hoşuma giden tek şey RGB modları başka bir önerin yok mu knk?![]()
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
olabilir o klavye ile ilgili son zamanlarda açılmuş şikayet konularına bir göz at istersen. Son zamanlarda çıkarttığı ürünlerde klavye ve mouse lerde özellikle kronik sorun oluyor. çift basma basmama gibi şeyler.4 aydır kullanıyorum sorunsuz
üzgünüm kusura bakma araştırıp böyle bi cevap vermeliydim kendi deneyimime dayanarak söyledim yalnızcaolabilir o klavye ile ilgili son zamanlarda açılmuş şikayet konularına bir göz at istersen. Son zamanlarda çıkarttığı ürünlerde klavye ve mouse lerde özellikle kronik sorun oluyor. çift basma basmama gibi şeyler.
kronik önermeyin lütfengamepower warlock
Bu klavyede çok içime sinmedi k3 pro alacağım galiba artık biraz çınlama sesine katlaniriz.![]()
Bloody B640 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody B640 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody B640 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com