Neler Yeni

Max 350 TL oyuncu klavyesi

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Bu fiyata en fiyat performans olan hangisi pusat serisi mouse alacağım sizce pusat serisi k3 pro yu alayım mı bütçeyi aşarak ?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,239
İsim
Turuncu Keskin
Bu fiyata en fiyat performans olan hangisi pusat serisi mouse alacağım sizce pusat serisi k3 pro yu alayım mı bütçeyi aşarak ?
Aştığın bütçeye değecektir klavye emin olabilirsin, kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aştığın bütçeye değecektir klavye emin olabilirsin, kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.
Kanka biraz çınlama sesi var ben biraz daha sessiz bir klavye istiyorum hani bastığını hissettirmeyecek şekilde değil de çınlama sesi daha az olan bir klavye önerin yok mu ?

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
4 aydır kullanıyorum sorunsuz
olabilir o klavye ile ilgili son zamanlarda açılmuş şikayet konularına bir göz at istersen. Son zamanlarda çıkarttığı ürünlerde klavye ve mouse lerde özellikle kronik sorun oluyor. çift basma basmama gibi şeyler.

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
olabilir o klavye ile ilgili son zamanlarda açılmuş şikayet konularına bir göz at istersen. Son zamanlarda çıkarttığı ürünlerde klavye ve mouse lerde özellikle kronik sorun oluyor. çift basma basmama gibi şeyler.
üzgünüm kusura bakma araştırıp böyle bi cevap vermeliydim kendi deneyimime dayanarak söyledim yalnızca

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Top Bottom