Max 350 TL oyuncu klavyesi

Arxca

80+
Reaksiyon skoru
95
Bu fiyata en fiyat performans olan hangisi pusat serisi mouse alacağım sizce pusat serisi k3 pro yu alayım mı bütçeyi aşarak ?

Bu fiyata en fiyat performans olan hangisi pusat serisi mouse alacağım sizce pusat serisi k3 pro yu alayım mı bütçeyi aşarak ?
Aştığın bütçeye değecektir klavye emin olabilirsin, kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.

Aştığın bütçeye değecektir klavye emin olabilirsin, kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.
Kanka biraz çınlama sesi var ben biraz daha sessiz bir klavye istiyorum hani bastığını hissettirmeyecek şekilde değil de çınlama sesi daha az olan bir klavye önerin yok mu ?

4 aydır kullanıyorum sorunsuz
olabilir o klavye ile ilgili son zamanlarda açılmuş şikayet konularına bir göz at istersen. Son zamanlarda çıkarttığı ürünlerde klavye ve mouse lerde özellikle kronik sorun oluyor. çift basma basmama gibi şeyler.

olabilir o klavye ile ilgili son zamanlarda açılmuş şikayet konularına bir göz at istersen. Son zamanlarda çıkarttığı ürünlerde klavye ve mouse lerde özellikle kronik sorun oluyor. çift basma basmama gibi şeyler.
üzgünüm kusura bakma araştırıp böyle bi cevap vermeliydim kendi deneyimime dayanarak söyledim yalnızca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,803
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri