blue switchlerde sıkıntı olmuyor galiba bende red switch saber var çok pişmanım 300 lira para vermiştim1 yıl oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu sat saber al ,:d
blue switchlerde sıkıntı olmuyor galiba bende red switch saber var çok pişmanım 300 lira para vermiştim1 yıl oluyor
B640 derim. Dün 350 liraydı.
Bloody B640 Q Usb Multimedya Gamer, Mekanik: Amazon.com.tr
ne sorun yaşadın benimkide redblue switchlerde sıkıntı olmuyor galiba bende red switch saber var çok pişmanım 300 lira para vermiştim
Saberi satmaya çalışıyorum 300 den koydum gider mi sence kutusu faturası garantisi vs var1 yıl oluyor
tuşlar basmamazlık yapmaya başladı 1 2 ay sonra aldıktanne sorun yaşadın benimkide red
300 çokSaberi satmaya çalışıyorum 300 den koydum gider mi sence kutusu faturası garantisi vs var
Bende sadece d tuşuna oldu gönderdim hemen değiştirdilertuşlar basmamazlık yapmaya başladı 1 2 ay sonra aldıktan
ben gönderdiğimde kutusundan çıkartmadan bile sorunsuz deyip geri yolladılar aradım anlattım adamlara bir sıkıntısı yoktu geri yolladık dediler tekrar gönderdim switchlerin yerlerini değiştirmişler herhalde w ve d tuşları basmıyordu bu sefer f ve g tuşları basmamaya başladı tekrar yollamadım attım kenara 8 yıllık klavyemi kullanıyorum şuan300 çok
Bende sadece d tuşuna oldu gönderdim hemen değiştirdiler
Hmm bence klavyeyi tamir etmeyi dene elektrikçiler switch leri verirsen yapar ancak teknik servis ayıp etmişben gönderdiğimde kutusundan çıkartmadan bile sorunsuz deyip geri yolladılar aradım anlattım adamlara bir sıkıntısı yoktu geri yolladık dediler tekrar gönderdim switchlerin yerlerini değiştirmişler herhalde w ve d tuşları basmıyordu bu sefer f ve g tuşları basmamaya başladı tekrar yollamadım attım kenara 8 yıllık klavyemi kullanıyorum şuan
Bu optik switch olduğu için basmama gibi bir şey söz konusu değil.
SayılırPeki optik switchler en hizlı switchler mi ?
O zaman optik switch olsunda markası onemli değilSayılır