Evet paralı fakat deneme sürümü var, yeni hesap aça aça kullanılabiliyorsa öyle yapın.Peki paralı mı bu dolby felan
THX, genel olarak kötü, ses yongası ile alakalı değil. Ses aşırı derecede boğuk geliyor ve tatmin edici değildi benim için.Her 887’de aynı değil deneyin bi thxi
çoğu kişi thx ile memnun kalıyor hocamEvet paralı fakat deneme sürümü var, yeni hesap aça aça kullanılabiliyorsa öyle yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
THX, genel olarak kötü, ses yongası ile alakalı değil. Ses aşırı derecede boğuk geliyor ve tatmin edici değildi benim için.
Fiyat farkına değer mi yoksa v2 pro yerine başka bir marka mı tercih edilir? Sora vs stok durumu olmadığı için.V2 Pro 650IPS 50G V3 Pro 750 IPS 70G farklı yani.
Kullanabileceğin en hafif mouselardan bu. Pugio 2 wireless vardı buna geçtim alışamadım halaRazer DeathAdder V3 Pro RZ01-04630100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer DeathAdder V3 Pro RZ01-04630100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
64 Gr hafif ama daha hafifleri var. Lamzu 49 gram falandı.Kullanabileceğin en hafif mouselardan bu. Pugio 2 wireless vardı buna geçtim alışamadım hala
Lamzu mini alabiliyorsan lamzu mini koy geç direk.Fiyat farkına değer mi yoksa v2 pro yerine başka bir marka mı tercih edilir? Sora vs stok durumu olmadığı için.
Memnun kalan çok fazla kişi görmedim, çok nadir. Beğenen kişilerde fazla övmüyor.çoğu kişi thx ile memnun kalıyor hocam
X-Raypad mousepadler aliexpress te 500 kusure falan geliyorAynı
o zaman amazondan ac2 hocam veya steelseries qck+
X-Raypad mousepadler aliexpress te 500 kusure falan geliyor
Hocam o markaları tanımadığım için pek bi bilgim yok ancak bu deathadder v3 pro gibi fareleri genelde tarik vb. E sporcu veya influencerlarda görüp alıyorum.64 Gr hafif ama daha hafifleri var. Lamzu 49 gram falandı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lamzu mini alabiliyorsan lamzu mini koy geç direk.