Max 3K Mouse Önerisi

Peki paralı mı bu dolby felan
Evet paralı fakat deneme sürümü var, yeni hesap aça aça kullanılabiliyorsa öyle yapın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her 887’de aynı değil deneyin bi thxi
THX, genel olarak kötü, ses yongası ile alakalı değil. Ses aşırı derecede boğuk geliyor ve tatmin edici değildi benim için.

Evet paralı fakat deneme sürümü var, yeni hesap aça aça kullanılabiliyorsa öyle yapın.

THX, genel olarak kötü, ses yongası ile alakalı değil. Ses aşırı derecede boğuk geliyor ve tatmin edici değildi benim için.
çoğu kişi thx ile memnun kalıyor hocam

Kullanabileceğin en hafif mouselardan bu. Pugio 2 wireless vardı buna geçtim alışamadım hala
64 Gr hafif ama daha hafifleri var. Lamzu 49 gram falandı.

Fiyat farkına değer mi yoksa v2 pro yerine başka bir marka mı tercih edilir? Sora vs stok durumu olmadığı için.
Lamzu mini alabiliyorsan lamzu mini koy geç direk.

çoğu kişi thx ile memnun kalıyor hocam
Memnun kalan çok fazla kişi görmedim, çok nadir. Beğenen kişilerde fazla övmüyor.

Ben kendi deneyimlediğimi söylüyorum, thx ve 7.1 yazılımı ahım şahım bir şey katmıyor hatta sesi boğuklaştırıyor.

anakarta göre evet boğuk yapabiliyor fakat düzgün bir ses yongasında sorun yaşayan görmedim.

viper v2 pro al knk

64 Gr hafif ama daha hafifleri var. Lamzu 49 gram falandı.

Lamzu mini alabiliyorsan lamzu mini koy geç direk.
Hocam o markaları tanımadığım için pek bi bilgim yok ancak bu deathadder v3 pro gibi fareleri genelde tarik vb. E sporcu veya influencerlarda görüp alıyorum.

Geri