Neler Yeni

Max 400 TL blue switch klavye öneriniz

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk
Bütçe
400
Sanırım en uygunu monster pusat diye düşünüyorum. Daha uygun full rgb var mi

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
Sanırım en uygunu monster pusat diye düşünüyorum. Daha uygun full rgb var mi
K3 pro rezalet stok beklemeyin hocam kronik sorunlu iade ettim ben şimdi asus rog kullanıyorum hocam philips in 370tlik bir klavyesi vardı blue alabilirsiniz hocam benim konumda linki vardı galiba bulunca atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster pusat k3 pro.
Stok yok ve kronik sıkıntılı tuşları gidiyor akınmaz iade ettim

K3 pro rezalet stok beklemeyin hocam kronik sorunlu iade ettim ben şimdi asus rog kullanıyorum hocam philips in 370tlik bir klavyesi vardı blue alabilirsiniz hocam benim konumda linki vardı galiba bulunca atayım

Alınmaz*

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul

Alınmaz*
kronik sorunlu olduğuna senmi karar verdin araştır bakayım kaç kişi sıkıntı yaşamışta sen kornik sorunlu diyorsun forumda fazlasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
kronik sorunlu olduğuna senmi karar verdin araştır bakayım kaç kişi sıkıntı yaşamışta sen kornik sorunlu diyorsun forumda fazlasın.
Tamam öneri postu ve bazıları gamepowerın orgesine de öyle diyorlar alabilirsiniz sizin kararınız ben sıkıntı yaşadım ve sorun yaşayanlar var sadece bu forumu kullanmıyorum tüm tuşları gidiyor uzun kullanımda yorumları okuruz

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Tamam öneri postu ve bazıları gamepowerın orgesine de öyle diyorlar alabilirsiniz sizin kararınız ben sıkıntı yaşadım ve sorun yaşayanlar var sadece bu forumu kullanmıyorum tüm tuşları gidiyor uzun kullanımda yorumları okuruz
gamepower ogre dediğin klavye %90lık kısmı tuş basmama sorunu yapıyor 2-3 aylık süreçte bu yüzden kronik sorunlu diyorlar. Pusat k3 pro hakkında bu zamana kadar öyle bir sorun yaşayan duymadım görmedim. Klavyeyi yaklaşık 2 aydan fazla bir süredir kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
?
Sorunu nedir?
Hocam sağ taraftan tuşlar basmamaya başladı baktım çok oluyormuş daha sonra hepsi bamamaya başlıyormuş bende iade ettim ve asus tuf aldım

gamepower ogre dediğin klavye %90lık kısmı tuş basmama sorunu yapıyor 2-3 aylık süreçte bu yüzden kronik sorunlu diyorlar. Pusat k3 pro hakkında bu zamana kadar öyle bir sorun yaşayan duymadım görmedim. Klavyeyi yaklaşık 2 aydan fazla bir süredir kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok.
Tamam hocam ne mutlu size iyi günlerde kullanın

Top Bottom