Neler Yeni

max 400 tl modem önerisi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,848
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bir şey sormak istiyorum ist nin neresinde oturuyorsunuz
Gigafiber altyapı olan yer hiç bulamıyorum ben
Küçükçekmece/Mehmet Akif. Mall off istanbul ve arenaparka yakınım

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,848
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
YA Ben halkalıdayım hani şu tokilerin siteleri var ya manolya bilirsiniz
Nasıl bağlandı altyapı dilekçe falan mı verdiniz
Valla ben şahsen hiçbir şey yapmadım. Etraftakilerin de yaptığını zannetmiyorum burası birazcık eski bir mahalle genelde suriyeliler ve yaşlılar oturuyor. Oturduğum adres 4 farklı alışveriş merkezinin ortasında yer aldığı için stratejik olarak buraya altyapı yapmayı düşünmüş olabilirler. Bu gigafiber altyapıyı toplamda 4 mahalleye yapıyorsun ve bunlardan bir tanesi mehmet akif :D bruh

Squex

80+ Silver
Valla ben şahsen hiçbir şey yapmadım. Etraftakilerin de yaptığını zannetmiyorum burası birazcık eski bir mahalle genelde suriyeliler ve yaşlılar oturuyor. Oturduğum adres 4 farklı alışveriş merkezinin ortasında yer aldığı için stratejik olarak buraya altyapı yapmayı düşünmüş olabilirler. Bu gigafiber altyapıyı toplamda 4 mahalleye yapıyorsun ve bunlardan bir tanesi mehmet akif :D bruh
Hayır Mehmet akifi biliyorum nasıl bir yer olduğunu binalar eski ama Atakent de nasıl olmaz ya yapacaksan buraya yap her yer TOKİ'nin siteleri her sitede en az 20 blok blok başı 55 daire ama altyapı bazi binalarda 63 mbps VDSL vallaha anlamıyorum bu turkneti ya neye göre planlıyorlar altyapiyi

Top Bottom