Neler Yeni

Max 400 TL oyuncu kulaklığı

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Bütçe
400
Bu fiyata pusat v5 mouse ve pusat k3 pro klavye ile güzel gidecek Max 400 TL kulaklık önerisi arıyorum bütçeyi biraz aşabilirim

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Asus Tuf H3

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mertcan
Gamepower kizaru ses kalitesi ve bass lari iyi titresimli olmasida ayri bir guzellik katiyor ama bass uzun sureli kullandiginda baş agrisi yapabiliyor çok hafif bir dipses geliyor ama fiyatina gore bence güzel ürün kullaniyorum

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepower kizaru ses kalitesi ve bass lari iyi titresimli olmasida ayri bir guzellik katiyor ama bass uzun sureli kullandiginda baş agrisi yapabiliyor çok hafif bir dipses geliyor ama fiyatina gore bence güzel ürün kullaniyorum
Asus tuf daha kullanışlı gözüküyor daha az RGB daha çok performans

TamerKs

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Logitech g332 bakabilirsin

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,037
İsim
Mert Metshi
bu ay fury x kablolu çıkacak 450 tl olacakmış onu önerebilirim

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu ay fury x kablolu çıkacak 450 TL olacakmış onu önerebilirim
Tamam onu beklerim hangisi daha iyiyse onu alırım ama Asus tufun özelliklerine düştüm şuan :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech g332 bakabilirsin
Bu kulaklık da güzel duruyor ama bence h3 ile özellikleri yarışamaz incellemesini izledim kulak pedleri sertmiş birde ch321 düşünüyordum şuan aklımda ya Asus h3 yada ch321 alırım artık o zamanki bütçe nasıl olursa.

TamerKs

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Tamam onu beklerim hangisi daha iyiyse onu alırım ama Asus tufun özelliklerine düştüm şuan :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kulaklık da güzel duruyor ama bence h3 ile özellikleri yarışamaz incellemesini izledim kulak pedleri sertmiş birde ch321 düşünüyordum şuan aklımda ya Asus h3 yada ch321 alırım artık o zamanki bütçe nasıl olursa.
BEN kullandığım için önerdim ama dediğin gibi sert değil 1 yıldır kullanıyorum ve sesleri çok net ayrıca 50 mm sürücüsü var

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Şuan a kadar 3 model önerisi yapıldı Asus da çok para verip RGB olmaması üzdü çok yüksek sese çıkmıyor ama yalıtımı iyi esnek kolay kolay kırılmaz bir kulaklık
Logitech g332 bakabilirsin bu kulaklık da sade duruyor kulak yapısı daha iyi esnek ama çok güven vermedi
Kizaruya gelirsek rgbleri beni çok tatmin ediyor güzel duruyor başka bir görüşüm yok topluca sizce hangisi daha iyi ?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
@cagan_32 TUF H3 kullanıyordu sanırım.

Top Bottom