Asus tuf daha kullanışlı gözüküyor daha az RGB daha çok performansGamepower kizaru ses kalitesi ve bass lari iyi titresimli olmasida ayri bir guzellik katiyor ama bass uzun sureli kullandiginda baş agrisi yapabiliyor çok hafif bir dipses geliyor ama fiyatina gore bence güzel ürün kullaniyorum
Tamam onu beklerim hangisi daha iyiyse onu alırım ama Asus tufun özelliklerine düştüm şuanbu ay fury x kablolu çıkacak 450 TL olacakmış onu önerebilirim
Bu kulaklık da güzel duruyor ama bence h3 ile özellikleri yarışamaz incellemesini izledim kulak pedleri sertmiş birde ch321 düşünüyordum şuan aklımda ya Asus h3 yada ch321 alırım artık o zamanki bütçe nasıl olursa.Logitech g332 bakabilirsin
BEN kullandığım için önerdim ama dediğin gibi sert değil 1 yıldır kullanıyorum ve sesleri çok net ayrıca 50 mm sürücüsü varTamam onu beklerim hangisi daha iyiyse onu alırım ama Asus tufun özelliklerine düştüm şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kulaklık da güzel duruyor ama bence h3 ile özellikleri yarışamaz incellemesini izledim kulak pedleri sertmiş birde ch321 düşünüyordum şuan aklımda ya Asus h3 yada ch321 alırım artık o zamanki bütçe nasıl olursa.
Knk kablosu kalitesiz diyorlar uzatma kablosu örgü ona kaliteli dediler kendi kablosu uzun kullanımda sıkıntı çıkardı mi ses düzeyi çok yüksek değil diyorlar.TUF H3 öneririm, sorunuz varsa yazabilirsiniz.